Устигнути все! В прискореному ритмі життя це наше головне завдання. Робота, захоплення, зайняття спортом, сім'я - як же важливо в такій динаміці зберегти відчуття свіжості, комфорту й безпеки на увесь день. Які ж засоби завжди мають бути під рукою, щоб почувати себе впевненим у будь-якій непередбаченій ситуації?

Дезодорант: обираємо натуральність

Дезодорант можна сміливо назвати одним із найкращих винаходів, адже він дарує нам упевненість у собі й відчуття свіжості. Фізичні навантаження в спортзалі, швидкий темп життя, щоденні стреси активізують роботу потових залоз, тому важливо захистити шкіру від бактерій і неприємного запаху поту. Незважаючи на величезний вибір дезодорантів і антиперспірантів, складно знайти по-справжньому безпечний продукт.

Якщо антиперспіранти закупорюють протоки потових залоз агресивним хімічним складом, то дезодоранти діють більш лагідно, не порушуючи природні процеси потовиділення. Але не кожен дезодорант можна назвати безпечним. Спирт і хімічні речовини підсушують шкіру й можуть викликати подразнення й алергічну реакцію.

Amrita Guard G21: Ополіскувач для порожнини рота, Біодезодорант-спрей, Мультиспрей для тіла

Одна із новинок компанії Amrita – біодезодорант-спрей Amrita Guard, розроблений на основі натуральної формули G21, до якої увійшли мінерали, рослинні екстракти і фітомеланін. Це незамінний засіб для боротьби з посиленим потовиділенням і неприємним запахом. Завдяки натуральним компонентам, біодезодорант нормалізує роботу потових залоз і дарує відчуття свіжості й комфорту на цілий день.

Продакт-менеджер компанії Amrita Ірина Будзинська вважає, що безпечним захистом від поту і неприємного запаху може стати дезодорант із виключно натуральним складом:

«Завдяки потовиділенню шкіра виконує одну із найважливіших функцій – видільну. І це природний процес. Найпростіший спосіб зменшити потовиділення й нейтралізувати неприємний запах – використовувати безпечний натуральний дезодорант. До складу біодезодорант-спрея Amrita guard входить комплекс G21 – фітомеланін, природні мінерали, ефірні олії й екстракти, безпечні для людини. Тільки натуральний склад гарантує максимальний результат і безпеку для здоров'я людини».

Свіжість дихання і здорове горло

Доглянуті здорові зуби і свіже дихання надають нам упевненість у собі при спілкуванні з людьми. Але не завжди є можливість додатково почистити зуби або освіжити дихання. Дискомфорт також може викликати раптовий біль ясен і горла. У подібних ситуаціях можуть виручити спеціальні антибактеріальні спреї, розроблені спеціально для порожнини рота. Такі засоби містять заспокійливі й антибактеріальні компоненти, які забезпечують ротовій порожнині захист від бактерій і неприємного запаху.

Amrita Guard G21: Ополіскувач для порожнини рота, Біодезодорант-спрей, Мультиспрей для тіла

Компанія Amrita представляє багатофункціональний продукт – ополіскувач для рота Amrita Guard. Спрей ефективно усуває неприємний запах з рота, допомагає при кровоточивості ясен, стоматиті, зубному болі й болі в горлі. Продукт освіжає дихання, дезодорує, знімає запалення слизових оболонок порожнини рота, зменшує біль у горлі при запальних процесах. Спрей містить виключно натуральні компоненти – ефірні олії, екстракти рослин, алюмокалиєві галуни і фітомеланін.

Пошкодження шкіри і забиття: « швидка допомога»

Непередбачених ситуацій у житті завжди вистачає, особливо якщо у вас є маленькі діти. Забиття, порізи, подряпини, набряклість – із цим відмінно справляються спеціальні дезинфікуючі засоби. Але деякі з них можуть викликати дискомфорт і неприємні відчуття на шкірі. Одна із нових розробок бренду Amrita – мультиспрей для тіла Amrita Guard. Засіб не має протипоказань і абсолютно безпечний навіть для дітей. Це універсальний натуральний продукт на основі рослинних компонентів, D-пантенолу, вітамінів А і Е, який покращує загоєння і регенерацію пошкоджених ділянок шкіри, знеболює при болях і травмах, дезинфікує дерму.

У поїздках, удома, на роботі неможливо уникнути стресові, непередбачені ситуації. Тому сучасній людині не обійтися без багатофункціональних засобів для догляду за собою. Дорогі читачі, обирайте лише натуральні та якісні продукти і будьте здорові!