Сучасний світ стрімко змінюється. Щодня з'являються нові тренди та ноу-хау. Але є питання, які актуальні завжди, особливо якщо вони стосуються молодості та краси. Як утримати владу над часом і залишатися привабливою і красивою протягом довгих років?

Фітомеланін – секрет молодості

Сьогодні світ краси дивує різноманітністю косметичних засобів. Як не помилитися і знайти якийсь чарівний засіб, який би дозволив кожній жінці стати справжньою красунею? Для більш глибокого розуміння проблем старіння дослідники Beauty-лабораторії Amrita проаналізували особливості стану шкіри на різних етапах життя жінки. В результаті розробники винайшли унікальну формулу, яка містить натуральні компоненти та фітомеланін – речовину, яку добувають з гриба чаги.

Доза проти зморшок

Серія 40+ з формулою FITOMELANIN® + HYALURONIC ACID розроблена для регенерації та відновлення тургору шкіри. Революційні косметичні засоби підходять для будь-якого типу шкіри жінок після 40 років. Креми розгладжують навіть глибокі зморшки, усувають сліди втоми та стресу. Завдяки поєднанню Фітомеланіну та низькомолекулярної гіалуронової кислоти, продукти серії 40+ ідеально зволожують дерму і заповнюють зморшки, допомагаючи шкірі зберегти молодість і свіжість!

Мистецтво краси волосся

Серія «Догляд за волоссям» представлена формулою FITOMELANIN® + BIOACTIVE COMPLEX. До неї входить відновлювальний шампунь і бальзам-ополіскувач для волосся. Унікальність цієї формули - в здатності глибоко проникати в структуру волосся і відновлювати волосяну фолікулу зсередини, усуваючи всі пошкодження. Біо-активний комплекс, який містить яєчний лецитин, лактозу, кератин, екстракти оливи та банана, в поєднанні з Фітомеланіном забезпечує делікатне очищення волосся, стимулює їх зростання, зменшує ризик появи посічених кінчиків.

Олія мигдалю, бамбук, мигдаль

Синтез якості та революційних технологій

Серія 30+ з формулою FITOMELANIN® + SNAIL EXTRACT містить фітомеланін і екстракт равлика. Snail extract – це ефективний компонент для боротьби з першими ознаками старіння шкіри, що дозволяє вирішити ряд косметичних проблем і повернути шкірі здоров'я і красу. Науковими дослідженнями доведено, що слиз равлика допомагає клітинам розмножуватися швидше, а також підвищує секрецію колагену.

Здоровый дух в красивому тілі

Експертна формула здоров'я і краси тіла FITOMELANIN® + RELAXING OILS вже в серпні буде представлена унікальним засобом – релаксуючим гелем для душу. Релаксуючий гель amrita на основі натуральних компонентів делікатно очищає шкіру тіла, зволожує та усуває роздратування, попереджає зневоднення дерми. Завдяки ефірним оліям пачулі та сандала, засіб має релаксуючу дію.

Фахівці з розробки продуктів для краси ГК «Амріта» твердо переконані: справжня краса не терпить дилетантства. Натуральні компоненти, відсутність консервантів, ароматизаторів і хімічної сировини, унікальність і ексклюзивність складу і технологій – ті базові принципи, яким вірні багато сучасних жінок.