Піклуючись про здоров'я і красу своїх клієнтів, Група Компаній «Амріта» розробила нову експертну серію по догляду за волоссям FITOMELANIN® + BIOACTIVE COMPLEX, яка містить ексклюзивну формулу здоров'я і краси волосся.

Ексклюзивність експертної формули в її рецептурі та складі. Унікальне поєднання FITOMELANIN® + BIOACTIVE COMPLEX глибоко проникає в кожну волосину, відновлює її зсередини, усуваючи всі пошкодження. Стимулює ріст волосся, зменшує ризик появи посічених кінчиків, зміцнює волосяні фолікули і дарує вашому волоссю природне здоров'я і блиск.

У новій експертній серії по догляду за волоссям FITOMELANIN® + BIOACTIVE COMPLEX абсолютно відсутні парабени, силікони, мінеральні масла, SLS, SLES. Делікатне очищення волосся відбувається виключно за допомогою природних компонентів – м'яких рослинних поверхнево-активних речовин (ПАР).

Одним з основних компонентів серії по догляду за волоссям є Fitomelanin® – рослинний меланін, близький за своєю молекулярною структурою до меланіну людини, є потужним антиоксидантом і природним провідником активних компонентів.

BIOACTIVE COMPLEX – це з'єднання природних компонентів для ефективного відновлення структури волосся. До його складу входять:

  • яєчний лецитин, що є основним будівельним матеріалом, з якого складаються клітини. Також лецитин «відповідає» за такі характеристики волосяного стрижня, як еластичність, сила і міцність, він захищає пасма від передчасного випадання.
  • кератин дарує волоссю природне здоров'я і силу. Сухість, ламкість і неохайність волосся сигналізують про нестачу кератину. Саме в цьому випадку необхідно використання засобів, які містять цю речовину.
  • еластин відповідає за пружність сполучних тканин, містить найважливіші амінокислоти, забезпечує волоссю тривалий ефект зволоження і пружність, запобігає ламкості волосся, вирівнює його поверхню, захищає від зовнішнього впливу таких засобів, як гарячий фен, щіпці, надає волоссю гладкості та шовковистості.
  • мед і екстракт банана стимулюють активний ріст волосся.
  • екстракт оливи має заспокійливий ефект для шкіри голови і зміцнює волосяні фолікули.
  • екстракт макадамії сприяє здоровому та природному блиску волосся.

Всі базові компоненти нової серії по догляду за волоссям сертифіковані Органом сертифікації ECOCERT (100% органіка), а продукція виробляється згідно Міжнародного Стандарту якості виробництва ISO 9001: 2008, системи менеджменту якості – QNP.