Міцелярна вода amrita® – комфортний засіб для очищення і зняття макіяжу без пересушування шкіри. Її легка формула створена для дбайливого та легкого очищення шкіри та зняття макіяжу. Залишає відчуття чистоти і свіжості на довгий час.

Потужний Fitomelanin® ++ в поєднанні з Essential extracts і активними компонентами рослинного походження ефективно видаляє найдрібніші частинки забруднень і є ідеальним засобом для зняття макіяжу.

Міцелярна вода amrita®:

  • покращує мікроциркуляцію і сприяє нормалізації обмінних процесів в шкірі;
  • ідеально очищає шкіру обличчя, очей і губ від всіх видів макіяжу, в тому числі, водостійкого, від забруднень і продуктів діяльності потових і сальних залоз без зайвого тертя;
  • забезпечує клітини шкіри цілющими рослинними компонентами, які сприяють її регенерації і загоєнню.

Міцели, які входять до складу засобу, мають здатність ніжно захоплювати і утримувати всередині себе забруднення і надлишки шкірного жиру, забезпечуючи максимальний комфорт при очищенні шкіри.

Експертна формула «FITOMELANIN® ++ ESSENTIAL EXTRACTS» впливає на шкіру, захищаючи її від руйнівної дії вільних радикалів і передчасного старіння.

Завдяки правильному поєднанню активних компонентів, що входять до складу, результат помітний вже після першого застосування:

Фітомеланін має сильний антиоксидантний і загальнозміцнюючий ефект, захищає шкіру від руйнівного впливу УФ-променів.

Екстракт алое насичує шкіру вологою, має антисептичну дію, заспокоює шкіру.

Екстракт зеленого чаю має тонізуючу і антиоксидантну дію, активізує обмінні процеси в шкірі.

Провітамін В5 додає шкірі еластичності, заспокоює, знімає подразнення і запалення.

Не містить парабенів, силіконів, мінеральних масел, SLS, SLES.

Міцелярна вода amrita® – унікальний засіб, який забезпечує ефективне і дбайливе очищення. При очищенні ліпідні структури шкіри не руйнуються, а, отже, не створюють відчуття дискомфорту і сухості. Універсальний засіб, який вирішує відразу кілька завдань: очищення, зняття макіяжу, тонізування шкіри.