Як тільки ми переходимо 30-річний рубіж, нас починає переслідувати вікова параноя. Ми більш пильно розглядаємо в дзеркалі своє обличчя, вишукуючи небажані зморшки. І навіть не дивлячись на те, що 99% жінок прекрасно виглядають в 30 років, більшість з них незадоволені своїм відображенням у дзеркалі. Особливо вранці. Адже в цьому віці часто починають з'являтися дрібні зморшки, мішки під очима, шкіра втрачає тонус. Дівчина, незадоволена своїм відображенням, починає використовувати всілякі способи і засоби, щоб повернути пружність і молодість шкіри, часто не думаючи про те, що це може лише нашкодити і прискорити процес старіння.

Навіть якщо у вас з'явилися перші зморшки, головне – не хвилюйтеся, і вже тим більше не поспішайте робити ін'єкції і дорогі процедури. Дотримуючись простих щоденних правил догляду за шкірою обличчя, ви зможете продовжити молодість і зберегти свіжість своєї шкіри.

У тридцятирічних дівчат шкіра ще досить пружна, і про жодні «серйозні» зморшки не може йти навіть мова. Однак, процеси старіння шкіри починаються приблизно з 25-27 років, коли сповільнюється клітинна активність і зменшується вміст основних структурних компонентів дерми (наприклад, гіалуронової кислоти), процес відновлення в клітинах помітно знижується, шкіра втрачає тонус через уповільнення синтезу колагену і еластину, тому з'являються перші зморшки. Одного зволоження вже недостатньо, шкіра починає вимагати захисту і навіть відновлення.

Тому, перше, що ви повинні зробити - змінити звичні косметичні засоби на більш активні, які допоможуть запустити процеси боротьби зі зморшками. І звичайно ж, не забуваємо ще більш ретельно доглядати за шкірою обличчя. Догляд повинен бути постійним і комплексним процесом. Не лінуйтеся щодня приділяти собі хоча б по п'ятнадцять хвилин вранці і ввечері, адже це зовсім не складно. А позитивний результат буде видно у вас на обличчі.

Піклуючись про вашу красу і молодість, Група компаній «Амріта» розробила нову експертну серію 30+ FITOMELANIN® + SNAIL EXTRACT, в складі якої:

Ексклюзивність експертної формули полягає в її рецептурі і складі. Унікальне поєднання FITOMELANIN® + SNAIL EXTRACT – це абсолютно природна формула антиоксиданту, що захищає клітини від руйнування, відновлює їх регенерацію. До складу формули FITOMELANIN® + SNAIL EXTRACT входять меланіни, які відновлюють рівномірний колір обличчя і роблять шкіру сяючою, здоровою та красивою. Трітерпени служать «кисневою подушкою» для шкіри, насичують її та утримують достатню кількість вологи, а також є провідниками всіх корисних компонентів крему в більш глибокі шари епідермісу. Вітаміни A, С, Е, що містяться в SNAIL EXTRACT підтримують здоровий стан шкіри, а саме: живлять, пом'якшують, зволожують, захищають і знімають запальні процеси. Завдяки натуральному колагену і еластину - протеїнам, які є головними компонентами для сполучної тканини, шкіра стає еластичною і пружною, нормалізується синтез власного колагену і еластину дерми.

Використовуючи в щоденному догляді комплекс засобів експертної серії 30+ FITOMELANIN® + SNAIL EXTRACT, ви не лише збережете природну красу і молодість вашого обличчя, ваша шкіра буде виглядати надзвичайно свіжою і пружною, матиме чудовий сяючий тон. Зникнуть дрібні зморшки і сліди втоми. Клітини з кожним днем будуть отримувати природну енергію і необхідний тонус. Якщо ви дотримуватимеся перерахованих порад, ваша шкіра буквально з перших днів буде виглядати набагато молодшою та свіжішою. А натуральна косметика amrita® значно прискорить цей результат.

Експертна формула FITOMELANIN® + SNAIL EXTRACT допоможе вам залишатися молодою і привабливою дуже довго, незалежно від вашого віку, зберігаючи природну красу!