ГК «Амріта» приємно дивує яскравими та цікавими подіями! З 4 по 7 квітня 2019 року відбувся один із найбільш захоплюючих заходів компанії – Лідерський семінар «Розвивайся! Заробляй! Змінюйся!» у чарівному куточку Закарпаття – шикарному SPA-готелі «Бель Рояль».

Захід пройшов у динамічному форматі сучасних тренінгів та активного відпочинку від найкращих тренерів і співробітників компанії, зібравши близько 50 учасників з усієї України.

Ексклюзивні тренінги, креативні командні ігри, захоплюючі екскурсії у поєднанні з йогою, басейном та SPA-процедурами дозволили кожному вдосталь насолодитися яскравим, активним відпочинком. А колоритна вечірка у стилі «Великий Гетсбі» подарувала всім учасникам море яскравих вражень і радісних емоцій.

Учасники Лідерського семінару з радістю поділилися з нами позитивними емоціями і захопленими відгуками:

Фото з лідерами ГК «Амріта»

«Хочу висловити величезну подяку керівництву ГК «Амріта» за незабутній подарунок – активний відпочинок у шикарному готелі в Закарпатті «Бель Рояль». За чудовий Семінар і хороший відпочинок у горах. Дякую за гарне ставлення до Бізнес-партнерів! Я пишаюся такою Компанією. Дякую всім за незабутній відпочинок!

Олена Деркачова, Лідер Рубін, м. Білгород-Дністровський

Це, напевно, один із найсильніших моментів мого життя! Саме такі емоції у мене викликають спогади про нашу 4-х денну поїздку в Закарпаття «Бель Рояль». Учасники нашої поїздки – переможці Промоакції. Чотири дні пролетіли, як одна мить! Так завжди відбувається, коли проводиш час із активними та амбітними людьми. Ми обираємо найкращі місця для подорожей – як Україною, так і світом. Моє життя – це суцільний lifestyle: тренінги, банкети, бали, подорожі, нові знайомства. Дорогі друзі, приєднуйтеся до нашої Команди!

Тетяна Павловська, Лідер Діамант, м. Нововолинськ

Як же тут було добре! Дякую Всесвіту за знайомство з «Амрітою»! Відчуваю величезне задоволення і гордість за нашу Компанію, її можливості, керівництво та лідерів, завдяки яким живу повноцінним і щасливим життям!

Ольга Аштема, Лідер Рубін, м. Миколаїв

Пишаюся тим, що я є частиною великої родини «Амріта»! Дякую всім і кожному за свято, яке ви мені подарували! Завдяки вам, я запам'ятаю цей день на все життя!

Людмила Ревуцька, Лідер Рубін, м. Хмельницький