FITOMELANIN® + BIOTIN – це унікальна комбінація високоефективних компонентів, яка активізує імунітет шкіри і забезпечує його відновлення за рахунок власних ресурсів.

Насичена палітра вітамінів покращує настрій, наповнює енергією, підвищує життєвий тонус, нормалізує сон, а також забезпечує потенціал для зміцнення імунітету.

Експертна формула внутрішньої косметики «Amrita Perfect Beauty. Ідеальна краса» складається з трьох рівнів:

  • 6 найважливіших вітамінів, необхідних для краси (вітаміни А, В2, В6, В12, С, Е);
  • Fitomelanin® + Biotin;
  • 3 екстракти з органічної сировини – шавлія, насіння льону і пророщені зерна пшениці.

Активні складові експертної формули Fitomelanin® + Biotin:

Фітомеланін® – меланін-глюкановий комплекс з високомолекулярною фракцією справжнього меланіну. Це унікальний компонент, який активізує імунітет шкіри і зберігає її красу і молодість за рахунок власних ресурсів.

Біотин - забезпечує достатнє утворення кератину, активізує роботу нервової системи.

Вітамін А – сприяє збереженню молодого вигляду шкіри, а також зростанню і зміцненню нігтьової пластини.

Вітамін В2 – бере участь в процесі клітинного дихання, забезпечуючи транспорт кисню всередину клітини. Підсилює концентрацію і пам'ять.

Вітамін В6 – активізує відлущування відмерлих клітин та інтенсивну заміну старих клітин на нові.

Вітамін В12 – запускає внутрішньоклітинні процеси регенерації шкіри, в результаті чого відбувається її оновлення і поліпшується колір шкіри. Підтримує силу імунітету.

Вітамін С – потужний антиоксидант. Стимулює утворення в організмі власного колагену.

Вітамін Е – протидіє шкідливому впливу ультрафіолетового випромінювання і є найголовнішим вітаміном для збереження молодості.

Всі три екстракти, які входять до складу експертної формули Fitomelanin® + Biotin, зроблені зі 100% органічної сировини і мають сертифікацію «Органік».

Екстракт шавлії – покращує регенерацію, має антисептичні та протизапальні властивості. Підтримує енергетичний баланс організму і підвищує життєвий тонус.

Екстракт пророщених зерен пшениці багатий на протеїни рослинного походження, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри.

Екстракт насіння льону – в його складі поліненасичені жирні кислоти груп омега 3, 6, 9, які роблять шкіру здоровою, волосся – блискучими і шовковистим, а нігті – міцними.

Внутрішнє застосування косметики «Amrita Perfect Beauty. Ідеальна краса» протягом місяця забезпечує організму повноцінний ресурс для збереження краси на всіх рівнях.

«Amrita Perfect Beauty. Ідеальна краса» – 30 кроків до досконалості!