Не секрет, що шкіра віддзеркалює наше самопочуття, стан здоров'я і спосіб життя. Не виспалися, з'їли щось шкідливе, захворіли, забули зняти перед сном макіяж або нанести вранці захисний крем — від шкіри нічого не приховаєш. Однак усі ми хочемо виглядати бездоганно, і особливо це актуально в період свят. Тому саме час подумати про стан шкіри, щоб Новий рік вона вигідно підкреслила вашу зовнішність, образ і вбрання. Як же швидко і ефективно надати шкірі пружності та здорового вигляду?

Особливості догляду за шкірою обличчя

Принципи догляду за будь-якою шкірою обличчя в різному віці однакові. Обов'язковими етапами є: очищення, тонізація, активний і основний догляд. З роками шкіра жінок, звичайно, втрачає свою природну еластичність і потребує більшої кількості корисних речовин. Щоб відстрочити вікові зміни, необхідно мінімізувати шкідливі звички і посилити основний догляд якісними сироватками для обличчя.

Дівчина очищає спонжем обличчя

Чому сироватки – обов'язковий продукт для жінок?

Сироватки зберігають свою популярність і актуальність упродовж багатьох років, ставши must have продуктом не тільки серед косметологів, а й серед жінок, які бажають зберегти свою молодість і красу.

Сироватки — це природні активатори дії засобів основного догляду: зволожувальних, захисних, поживних кремів, а також засобів для шкіри навколо очей. Концентрація активних компонентів сироваток у декілька разів вища, ніж у кремах. Завдяки легкій і невагомій текстурі вони швидше проникають у глибокі шари епідермісу.

Як користуватися сироватками?

Наносити активні засоби потрібно обов'язково на очищену і підготовлену шкіру. Якщо шкіру обличчя недостатньо очищати, то активи косметики працюють на поверхні, не потрапляючи в глибинні ділянки. Також не забувайте про тонізацію шкіри, що готує її до нанесення засобів активного і основного догляду.

Залежно від стану шкіри сироватки можна використовувати локально або на всі зони обличчя, короткими або тривалими курсами. Ідеальний варіант — наносити засіб під денний і нічний креми вранці та ввечері. Оскільки сироватки посилюють дію будь-якого щоденного засобу, їх важливо застосовувати разом.

У чому переваги сироваток Amrita?

Сироватки Amrita дозволяють професійно доглядати за шкірою в домашніх умовах. Це найбільш ефективні косметичні продукти, які максимально дієві в тандемі із засобами основного догляду.

У сироваток Amrita є безліч переваг. Вони:

  • мають високу концентрацію активних компонентів — у 2-3 разі вище, ніж у засобах основного догляду.
  • Доставляють активні компоненти по «особливій» технології — за рахунок потужних зволожувачів, «провідників» і антиоксидантів.
  • Виявляють миттєву дію «на обличчя»: шкіра набуває красивого рівного відтінку відразу після нанесення засобу.
  • Адаптовані під всі типи шкіри і для будь-якого віку.
  • Підходять для всіх ділянок шкіри: для обличчя, контуру очей, шиї і зони декольте.

У складі сироваток Amrita присутня унікальна природна сполука — фітомеланін. Це інноваційний біоактив, який за своєю структурою близький до меланіну людини. А тому має сильний антиоксидантний і загальнозміцнюючий ефект, захищає шкіру від фотостаріння, сприяє глибокій прохідності корисних речовин (вітаміну А, Е, провітаміну В5, еластину, олій і екстрактів).

Ревіталізуюча сироватка для обличчя Амріта

Головні властивості і застосування сироваток Amrita

В асортименті представлені дві сироватки: «Мульти-Актив» і «Ревіталізуюча».

Сироватка «Мульти-Актив» надає омолоджуючу дію, оновлюючи шкіру просто на очах. Вона глибоко зволожує шкірний покрив, моментально повертаючи йому свіжість і життєву енергію. Активні компоненти сироватки насичують шкіру корисними речовинами, що сприяє поліпшенню кольору обличчя і гарантує гарний, сяючий зовнішній вигляд.

Щоб зняти сліди втоми, стресу і як можна довше протистояти віковим змінам, застосовувати сироватку «Мульти-Актив» можна з 20 років, в період появи перших мілких зморшок.

Після 30 років боротьба із віковими змінами вимагає більших зусиль. Косметичний засіб «Мульти-Актив» відмінно справляється з цим завданням — помітно освіжає тон шкіри і колір обличчя, попереджає появу нових і зменшує глибину існуючих мімічних зморшок.

Сироватка «Ревіталізірующая» — це косметичний засіб №1 в боротьбі зі зморшками і в профілактиці їх появи. Дуже добре відновлює, розгладжує і підтягує шкіру, розслабляючи м'язи обличчя, не створюючи ефект штучності. Насичує шкіру амінокислотами, антиоксидантами і вітамінами, які миттєво вирівнюють тон і покращують колір обличчя. Продукт ідеально підходить для всіх типів шкіри і для будь-якого віку.

Так що, озброївшись потужними інструментами краси і навчившись правильно ними користуватися, ви випромінюватимете здоров'я, сяйво і чарівність не лише на свята, а й завжди!