Чи замислювалися ви, чому так приємно впасти після важкого робочого дня в м'яку постіль або надіти з ранку бавовняну футболку або шовкову сорочку, що пахне свіжістю? Чому ми отримуємо таке задоволення, загорнувшись після душа в пухнастий махровий рушник, і любимо проводити час, загорнувшись у вовняний плед?

Чистота і затишок – як не нашкодити улюбленим речам

Дотик – одне з п'яти головних почуттів людини, тому так важливо, щоб до одягу і домашнього текстилю було приємно доторкнутися. Дуже сумно, коли при пранні улюблені речі втрачають м'якість, пошкоджуються та деформуються. Зберегти чистоту одягу, постільної білизни та домашнього текстилю без ризику пошкодження допоможуть спеціальні засоби для прання та дотримання простих правил.

  1. Завантажуємо пральну машинку на 80%. Якщо завантажити занадто багато – білизна погано відіпреться, якщо покласти в барабан занадто мало речей – високий ризик механічного пошкодження текстилю.
  2. Оптимальна температура для стандартного прання – 40-60 градусів. Такої температури достатньо для дезінфекції речей, гарячіша вода може нашкодити тканини.
  3. Спеціальним тканинам – спеціальні умови. Батист і бамбук премо при 40 градусах в «делікатному» режимі, а атлас, шовк і оксамит – при температурі 30 градусів в режимі «ручне прання».
  4. На думку експертів, краще сушити білизну на відкритому повітрі. Але, якщо доводиться використовувати сушку, можна застосувати лайфхак – покладіть в барабан машинки тенісний м'ячик, щоб рушники стали пухнастішими.
  5. Після прання висушені речі відправляються в шафу. Надати постільній білизні легкий приємний аромат допоможуть саше – мішечки з наповнювачами, що смачно пахнуть. Покладіть мішечок на полицю, і ваші речі завжди будуть свіжими. Для створення саше можна використовувати корицю, сушену материнку, лаванду, рожеві пелюстки та м'яту.

Лавандовий мішечок і мило

Колір, фактура, завдання – обираємо оптимальний засіб для прання

Експерти Амріта знають, наскільки важливо зберегти довге життя улюблених речей, але при цьому подбати про ніжну шкіру рук і не нашкодити природі. Для бездоганного і безпечного прання ми створили серію спеціальних екозасобів, які не містять фосфатів, сульфатів, мінеральних олій і чудово справляються зі своїм завданням.

Екопорошок для кольорових речей на натуральній основі відмінно усуває забруднення, зберігає яскравість речей, надає антибактеріальний ефект і не викликає алергії.

Екопорошок для білих речей без додаткового замочування відпирає навіть складні плями та відновлює білизну речей, порошок не руйнує структуру тканини, швидко виполіскується та не шкодить чутливій шкірі.

Екогель 2в1 для прання універсальний ефективний в широкому діапазоні температур, він зберігає яскравість речей, пом'якшує та розгладжує тканину, не викликає алергії та підходить для прання дитячих речей.

Екоплямовивідник від Амріта справляється з найстійкішими забрудненнями – з плямами жиру, фруктового соку і вина, кави та чорнильною пасти, косметики та шоколаду. Плямовивідник підсилює дію прального порошку, він не містить агресивних хімічних речовин і може застосовуватися для прання дитячих речей.

Ековідбілювач усуває забруднення навіть при низьких температурах, завдяки іонам срібла в складі надає антибактеріальний ефект, повертає речам первісну білизну і не руйнує волокна тканини.

Купуйте екозасоби для прання Амріта і насолоджуйтеся чистотою, свіжістю та м'якістю улюблених речей!