Гіалуронова кислота відіграє важливу роль. Вона підтримує пружність і молодість шкіри, а також бере участь в обмінних процесах в організмі. Про неї ми і поговоримо.

Основна причина, з якої з часом знижується утворення гіалуронової кислоти - вік. З роками в нашому тілі сповільнюється багато процесів, в тому числі і утворення гіалуронової кислоти. Шкіра втрачає необхідну вологу і відбувається процес старіння. Згубно впливає на стан шкіри і неправильне харчування, куріння, стреси і екологія.

Гіалуронова кислота відповідає за збереження води в міжклітинному просторі. Вона допомагає нашій шкірі бути зволоженою і пружною. Ця речовина також контролює консистенцію склоподібного тіла ока, бере участь у формуванні суглобової рідини.

Гіалуронова кислота і шкіра

В нашій шкірі є колагенові волокна, які служать каркасом для епідермісу. Без гіалуронової кислоти синтез колагену знижується, внаслідок чого шкіра стає в'ялою. Саме дерма першою повідомляє про недостатню кількість гіалуронової кислоти в організмі. Вона стає сухою, з'являються зморшки, лущення.

Щоб відновити тонус, зволоженість і еластичність шкіри обличчя, можна скористатися засобами, до складу яких входить гіалуронова кислота (HYALURONIC ACID). Такий крем інтенсивніше зволожує шкірний покрив, а його дія відчувається відразу – шкіра стає не тільки зволоженою, але і пружною. Адже гіалуронова кислота стимулює вироблення колагену і регенерацію клітин.

Косметика з гіалуроновою кислотою

Поживний крем для повік, Денний ліфтинг-крем, Нічний регенеруючий крем

При розробці серії антивікової косметики amrita® 40+ ми з'єднали гіалуронову кислоту з природним компонентом Фітомеланіном і отримали експертну формулу молодості і краси шкіри обличчя - FITOMELANIN® + HYALURONIC ACID.

Фітомеланін – унікальна розробка фахівців Групи компаній «Амріта». Джерело меланіну - екстракт гриба чаги, що росте на березі. Речовина має близьку молекулярну структуру з меланіном людини, завдяки чому відмінно проникає в глибокі шари шкіри.

У поєднанні з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, фітомеланін є природним фільтром, який може замінити навіть ін'єкції краси.

При регулярному використанні косметичних засобів серії amrita® 40+, який складається з денного і нічного ліфтинг-крему, а також крему для повік, ваша шкіра буде мати здоровий, сяючий і доглянутий вигляд.