Сьогодні споживач не має дефіциту косметичних засобів. Крім зволожуючого крему, який вже давно став must have в косметичці кожної жінки, нам пропонують різні сироватки, вершки та флюїди.

Розберімось, що це за засоби і яка їх роль у процесі догляду за шкірою обличчя.

Крем

Крем, як правило, має густу або рідку консистенцію, яка нагадує мазь. Він може бути зволожуючим, живильним або захисним. В арсеналі кожної жінки обов'язковими повинні бути денний і нічний крем, а також засіб під очі.

Всі три креми мають відповідати типу шкіри та віку. Основні функції денного крему - зволоження і захист. Нічний крем відновлює і живить шкіру під час сну. Шкіра навколо очей дуже ніжна, тому вимагає особливого зволоження і живлення. Ось чому не варто забувати про крем під очі, який живить і зволожує шкіру.

У сучасній косметології є багато різновидів кремів. Одним з найпопулярніших зараз є крем-сорбет. Таку смачну назву крем отримав завдяки своїй легкій текстурі, яка ніби тане. У лінійці косметики amrita® 30+ також є крем-сорбет для нічного застосування.

Дівчина наносить крем од очі

Флюїд

Крем-флюїд, як і сорбет, відносно недавно з'явився на косметичному ринку. Він має легку текстуру, легко наноситься, миттєво вбирається, матує шкіру і забезпечує їй тривале зволоження. Саме тому флюїди ідеально підходять тим, у кого жирна та комбінована шкіра.

На відміну від зволожуючого крему, флюїд містить менше жирових компонентів. У нього легка, невагома текстура. Крім великого вмісту води, флюїди мають речовини, які утримують вологу в шкірі. До складу цього засобу також входять полімери, які нейтралізують надлишок шкірного сала, вирівнюючи та матуючи шкіру. Крем-флюїд підходить для щоденного використання, а також як основа під макіяж. Рекомендуємо спробувати денний аква-флюїд amrita® серії 30+.

Сироватка

Сироватка - це концентрований засіб по догляду за шкірою, збагачений вітамінами, антиоксидантами, фруктовими кислотами та мінералами. Його часто називають еліксиром, оскільки концентрація корисних речовин в ньому в 10 разів більша, ніж у кремі. Сироватки використовуються для відновлення, омолодження, відбілювання і регенерації шкіри.

Завдяки легкій текстурі, вона підходить для будь-якого типу шкіри. Сироватка містить енхансери - спеціальні інгредієнти-провідники, які роблять шкіру більш сприятливою для проникнення. Висока концентрація активних речовин дозволяють засобу миттєво покращувати стан шкіри. Сироватку потрібно наносити на очищену шкіру обличчя, як основу під крем. Але важливо пам'ятати, що вона не замінює сам крем. Сироватка допомагає крему проникати до більш глибоких шарів шкіри, служить своєрідним провідником.

Ми розповіли про основні засоби по догляду за шкірою обличчя, які є базою всієї косметики по догляду. Регулярно доглядаючи за шкірою обличчя, шиї та декольте, використовуючи натуральні засоби без парабенів, сульфатів і силіконів, Ви забезпечите своїй шкірі здоровий, доглянутий і сяючий вигляд.