«Пробіотики» – які асоціації викликає у вас це слово? Переважна більшість людей згадає про йогурти та нормалізацію травлення. Тим часом побутова хімія з пробіотиками стала справжнім відкриттям у виробництві засобів для оселі. Безпека, підвищена ефективність, тривала дія та економічність не залишають звичайним засобам у порівнянні з «живими» жодного шансу!

Розберемося, як працює така побутова хімія та чому варто обрати для чистоти оселі засіб з пробіотиками.

Що таке пробіотики?

Щоб зрозуміти механізм дії «живої» побутової хімії, треба розібратися, що таке пробіотики та в чому їхня користь для оселі, природи та людини. Життя на Землі без бактерій неможливе. Вони беруть участь у найважливіших процесах, наприклад, перетравлювання їжі та утилізація відходів.

Всі бактерії поділяються на:

  • пробіотичні – бактерії, які приносять користь нашому організму та природі в цілому;
  • патогенні – шкідливі бактерії, які стають причиною захворювань;
  • нейтральні.

Застосування у побуті синтетичних дезінфікуючих засобів призводить до мутації патогенів: вони стають стійкішими до антибіотиків і дезінфекторів. Цей процес нагадує «гонитву озброєнь»: мутація відбувається швидше за розробку нових дезінфекторів і антибіотиків. Тому щоразу ви змушені застосовувати все сильніші засоби для прибирання та витрачати на нього все більше часу.

У природі очищення відбувається шляхом відділення бруду звичайною водою і перероблення його пробіотиками. Коли пробіотики потрапляють у вологе середовище, вони швидко розмножуються, ростуть та стрімко поглинають патогенні бактерії.

Як діє побутова хімія з пробіотиками?

Розглянемо механізм дії пробіотиків на прикладі звичайної кухонної поверхні.

  1. В будь-якій поверхні є мікротріщини. В них накопичуються бруд, пил, жир та хвороботворні бактерії, які стають причиною неприємного запаху.
  2. Нанесемо на поверхню екозасіб 2в1 для кухні від Amrita Home з пробіотиками. Вода відокремлює бруд від поверхні, і тепер його дуже легко видалити. Пробіотики у вологому середовищі починають розмножуватися, рости та поглинати бруд, жир і шкідливі бактерії.
  3. Одночасно з очищенням поверхні починають зникати неприємні запахи, які є продуктом життєдіяльності патогенних бактерій. Ви помічаєте, що поверхня світлішає, з неї зникає слизька плівка.

ЯК ДІЄ ПОБУТОВА ХІМІЯ З ПРОБІОТИКАМИ
НА ПРИКЛАДІ ЗВИЧАЙНОЇ КУХОННОЇ ПОВЕРХНІ?

  1. Пробіотики залишаються в структурі поверхні та чекають на їжу – патогенні бактерії та бруд. Таким чином поверхня самоочищається. У мікротріщинках не накопичується бруд, поверхня стає приємною на дотик, зникає жирна плівка.
  2. Пробіотики продовжують працювати й після закінчення прибирання. Таким чином ви витрачаєте на наведення чистоти менше часу, рідше використовуєте мийні засоби та заощаджуєте гроші.

Переваги миючих засобів з пробіотиками

Миючі засоби для оселі з пробіотиками мають низку властивостей, які значно вирізняють їх з-поміж звичайної побутової хімії. Екозасіб 2в1 для кухні з пробіотиками від Amrita Home вирішує наступні завдання:

  • глибоко очищає поверхні, ефективний навіть в важкодоступних місцях;
  • позбавляє поверхні, посуд та речі неприємного запаху;
  • чудово знежирює, позбавляє поверхні жирної плівки;
  • надає антибактеріальну дію, знищує алергенні мікроорганізми;
  • заощаджує ваш час та гроші.

Екозасіб 2в1 для кухні Amrita Home

Екозасіб не подразнює ніжну шкіру рук, не викликає алергії, він безпечний для дітей, екологічний та не шкодить тваринам і природі. Продукт має приємну консистенцію та наповнить вашу кухню свіжим ароматом грейпфрута.

Купуйте екозасіб 2в1 для кухні з пробіотиками від Amrita Home та насолоджуйтеся блискучою чистотою оселі!