Я пишаюся, що Амріта в Україні є символом якості, науки та природи для здорового способу життя!

Разом ми пройшли шлях у 22 роки, що дало багато можливостей для дозрівання особистої свідомості та загартувало нас як команду, бо саме свідомість і єдність винагороджує природною силою великого, гармонійного, люблячого всесвіту.

Я пишаюся здобутками, особливо здатністю до непохитності та єдності навколо непорушних принципів, які нині створюють міцну підтримку для перемоги та великого майбутнього нашої країни.

Щоб не відбувалося в майбутньому, ми повинні продовжувати бути прихильними до принципів нашого успіху:

  • Продукти найвищої якості, вироблені в Україні. Ми використовуємо лише найякіснішу природну сировину світових постачальників, сучасні технології екстракції та не застосовуємо компоненти, небезпечні для людини та навколишнього середовища, а також алергени, штучні барвники, ароматизатори й консерванти.
  • Комплексний підхід у створенні дієвих велнес-програм та філософія життя, що разом дають відмінні результати.
  • Мультиканальний сервіс, підтримка та навчання, що є фундаментом довгострокових результатів та якісних відносин з клієнтами, партнерами та співробітниками. Разом із нами виросли вже кілька поколінь споживачів, ми виховали тисячі консультантів та продовжуємо вдосконалюватись на цьому шляху.
  • Постійний розвиток та дії, спрямовані на масштабування та результат. За рік ми відкрили магазин у м. Вінниця, додали нові онлайн сервіси, випустили 20 удосконалених продуктів і продовжуємо розвиток мультиканальних продажів для більшої представленості та покриття.
  • Благодійна допомога ЗСУ для якнайшвидшої перемоги та кращого майбутнього нашої країни. З початку повномасштабного вторгнення в Україну ми надали вже близько 2 млн грн допомоги бійцям на передову, пораненим, медичним закладам та вимушеним переселенцям.

Щиро дякую всім, хто був з нами багато років, хто з нами зараз і буде з нами у майбутньому. Ми зробили багато, але попереду у нас ще більше завдань та викликів!

Наша мета – постійно бути у тренді, впроваджувати актуальні, дієві та сучасні продукти для здоров'я, підвищувати експертизу у призначеннях, бути стійкими та послідовними у дотриманні наших принципів успіху!

Андрій Вінник,
Генеральний директор, співвласник Amrita Group.