У свій 15-й ювілей Група компаній «Амріта» презентувала серію антивікової натуральної косметики, розроблену за унікальною рецептурою, яка містить ексклюзивну формулу.

Ексклюзивність формули полягає в унікальному поєднанні природного компонента Фітомеланіну з високим вмістом низкомолекулярної гіалуронової кислоти (FITOMELANIN + HYALURONIC ACID). Саме цей компонент є основною діючою речовиною, здатною швидко відновити пружність шкіри, сповільнюючи при цьому процес старіння.

Фітомеланін - унікальна розробка фахівців компанії «Амріта». Джерело меланіну - екстракт гриба чаги, що росте на березі. Саме меланін екстракту чаги має близьку молекулярну структуру з меланіном людини, і завдяки цьому відмінно проникає в глибокі шари шкіри. У поєднанні з низкомолекулярною гіалуроновою кислотою фітомеланін є природним фільтром, що підсилює ефект гіалуронової кислоти і не вимагає ін'єкційного втручання.

Нова лінійка антивікової косметики 40+ представлена 3-ма продуктами, які підходять для всіх типів шкіри:

Сьогодні жінки у всьому світі вибирають натуральну, ефективну, а головне, безпечну для здоров'я красу. Практично у всіх країнах з року в рік зростає інтерес саме до натуральної та органічної косметики. У зв'язку з цим продажі в цьому сегменті збільшилися на 10-12% у всьому світі. Ця тенденція в останні кілька років актуальна і для українського ринку. Популярність натуральної косметики пояснюється її ефективністю, в поєднанні з відсутністю шкоди для здоров'я.

У новій серії антивікової косметики «Амріта» абсолютно відсутні парабени, силікони, мінеральні масла, SLS, SLES, які негативно впливають не тільки на шкіру, але і на весь організм.

У складі нової косметики «Амріта» базові компоненти, сертифіковані Органом сертифікації ECOCERT (100% органіка). Вся продукція виробляється згідно Міжнародного Стандарту якості виробництва ISO 9001: 2008, системи менеджменту якості -QNP.

Створюючи всі свої продукти з любов'ю і турботою про людей, компанія "Амріта", перш за все, шукає комплексне рішення проблеми, слідуючи своєму головному принципу - працювати так, щоб люди завжди були здоровими, красивими та успішними.