Поспішаємо повідомити, що наш асортимент поповнився новою серією натуральних засобів по догляду за ніжною шкірою і волоссям малюків від 3-х років – Amrita Kids. До неї увійшли три безпечних продукти з яскравим, барвистим дизайном: дитяче рідке мило «Для долоньок», дитяча пінка для купання «Яблучні бульбашки», а також дитячий шампунь без сліз «Від маківки до п'яточок».

Всі засоби виготовлені на основі двох інноваційних формул, розроблених фахівцями нашої лабораторії:

  • AMRITA® INFUSION HEALTH WATER, в яку входить квіткова вода ромашки, збагачена Фітомеланіном;
  • AMRITA® BABY NATURAL PROTECTION complex включає СО2-екстракт календули, провітамін В5, масло солодкого мигдалю, екстракти квітів ромашки та календули, алантоїн.

Дитяче рідке мило, Дитячий шампнь, Дитяча пінка для купання від Амріта

Розглянемо кожен з продуктів:

Дитяче рідке мило «Для долоньок» – м'який засіб для дітей, який дбайливо очищає і пом'якшує шкіру рук, має антибактеріальну та протизапальну дію. До складу продукту входять натуральні екстракти ромашки, календули, вівса, алоє та масло обліпихи. Завдяки делікатній формулі, рідке мило не сушить і не дратує ніжну, чутливу шкіру малюків.

Дитяча пінка для купання «Яблучні бульбашки» – ще одна чудова новинка зі смачним ароматом яблучок, яка чудово підходить для водних процедур малюків. Засіб ніжно очищає, пом'якшує і зволожує шкіру, має заспокійливу і регенеруючу дію.

Дитячий шампунь без сліз «Від маківки до п'яточок» – це універсальний продукт, дбайливо доглядає за ніжною шкірою і волоссям дитини. Завдяки зволожувальним та пом'якшувальним маслам солодкого мигдалю і обліпихи, які входять до складу засобу, шампунь не сушить шкіру. І найголовніше – засіб не подразнює очі, дбайливо очищає шкіру голови, робить волосся м'якими і шовковистим.

Дитяча серія Amrita Kids не містить парабенів, силіконів, мінеральних масел, SLS, SLES і синтетичних барвників. Рекомендована для дітей від 3-х років і дорослих з чутливою шкірою.