Шкіра і волосся дітей дуже ніжні та шовковисті, тому вимагають особливо ретельного догляду. Хоч діти та не люблять щоденних гігієнічних процедур, все ж за допомогою ігор та маленьких хитрощів їх можна привчити до правильного догляду. Досить включити фантазію і мати під рукою якісні та безпечні засоби. Дорогі матусі, пропонуємо вам прості, але дуже корисні звички, які допоможуть вашим малюкам бути здоровими, красивими та щасливими!

Звичка 1: усміхаємося і махаємо!

Чищення зубів і миття рук можна сміливо назвати найбільш ненависними процедурами дітей. Але щойно ми перетворимо це рутинне заняття в захоплюючу гру, як малюки не захочуть розлучатися із зубною щіткою і милом для рук. Чому б вам не купити зубну щіточку в формі Людини Павука або Дракона, який рятував би зуби від страшних монстрів – карієсу і зубного каменю?! Що стосується миття рук, тут вже застосовуємо важку артилерію – звертаємо увагу не тільки на дизайн, але і на склад і аромат.

Придивіться до чудової новинки серії Amrita Kids – дитячого рідкого мила «Для долоньок». Засіб з натуральним квітковим ароматом і м'якою, безпечною формулою дбайливо очищає і пом'якшує шкіру рук, має антибактеріальну та протизапальну дію. До складу продукту входять натуральні екстракти ромашки, календули, вівса, алое і масло обліпихи, які забезпечують дитячій шкірі бездоганний догляд.

Звичка 2: ми любимо купатися

Пінка для купання Amrita Kids і малюк у ванній з пінкою

Як правило, малюки дуже люблять купатися. Але якщо ваша дитина вередує в воді або боїться її, перетворюйте купання в маленьке свято. Включайте веселу музику, кидайте у воду улюблені іграшки, і, звичайно ж, використовуйте мильні бульбашки. Жоден малюк не встоїть перед такою приємною процедурою!

А щоб після водних SPA шкіра дитини була м'якою і зволоженою, використовуйте пінку для купання «Яблучні бульбашки» серії Amrita Kids з апетитним запахом яблучок. Засіб, збагачений провітаміном В5, олією солодкого мигдалю та екстрактом ромашки, дбайливо очищає, пом'якшує і зволожує шкіру, надає заспокійливу і регенеруючу дію.

Звичка 3: і гребінець нам не страшний

Якщо ви досі бігаєте за дітьми з гребінцем в руках, значить вам не пощастило з вибором шампуню. Адже якісний засіб не просто очищає шкіру голови, а й ретельно живить, зволожує і пом'якшує волосся. Вам неодмінно варто спробувати дитячий шампунь без сліз «Від маківки до п'яточок» Amrita Kids!

Це універсальний продукт, який дбайливо доглядає за ніжною шкірою і волоссям дитини. Завдяки зволожувальним та пом'якшувальним маслам солодкого мигдалю та обліпихи, які входять до складу засобу, він інтенсивно живить шкіру і локони малюка. І найголовніше – шампунь не подразнює очі, дбайливо очищає шкіру голови, роблячи волосся м'якими та зволоженими. Тепер діти будуть бігати за вами з гребінцем в руках – готуйтеся! 

<Дитячий шампунь Amrita Kids і маленька дівчинка

Звичка 4: у нас свій кремчик

Не тільки матусі користуються кремами! У діток обов'язково повинен бути свій крем – і бажано не один. Ніжна, чутлива шкіра малюків щодня піддається негативному впливу зовнішніх факторів – жорсткій воді, сонця, вітру, перепадів температур, тому у вас завжди під рукою повинен бути захисний і зволожуючий крем. Використовуйте зволожуючі засоби після водних процедур, а захисні – перед виходом на вулицю.

Звичка 5: шовк – мамі, бавовна – нам

Тонка, чутлива шкіра дитини дуже реагує на зовнішні подразники, тому особливу увагу слід приділяти дитячому одягу. Щоб запобігти подразненню і почервонінню шкіри, купуйте малюкам одяг тільки з натуральних, дихаючих матеріалів. Саме бавовна вважається найкращим варіантом для дітей. Також не забуваємо про дизайн - нехай малюк сам вибере малюнок або фасон!

PS: замість підсумку

Як бачимо, щоденну рутинну гігієну легко перетворити на захоплюючу гру, яка допоможе вашим малюкам з раннього дитинства піклуватися про себе. Сподіваємося, наші маленькі поради зроблять життя вашої родини трохи яскравішим і радіснішим! Якщо вам сподобалася наша стаття, не забудьте поділитися нею в соцмережах!