ГК «Амріта» визнана кращим брендом України на національному бізнес-конкурсі «Бренд Року 2016».

Перемогу компанія отримала в номінації «Бездоганна якість» в категорії «Косметична промисловість».

Церемонія вручення нагород «Бренд року» відбулася 7 квітня 2016 року в «Будинку Прийомів Президента». Експерти, що входять до складу «Гільдії брендів», присудили перемоги в 10 категоріях і галузях економіки, в яких змагалися кращі з кращих брендів країни.

Значущим для компанії є той факт, що нагороду представникам ГК «Амріта» урочисто вручила Олена Дармостук – головний редактор журналу «Компаньйон» – лідера друкованих бізнес-медіа країни. Перемога в конкурсі «Бренд Року – 2016» є прямим доказом успіху компанії і визнання її продукції багатомільйонною аудиторією споживачів!

Секрет бездоганної якості косметики ГК «Амріта» – перш за все в її натуральності. «Амріта» – це косметика, яка не містить хімічних компонентів: парабенів, силіконів, мінеральних масел, SLS, SLES. Гарантія якості підтверджена світовими виробничими стандартами ISO 9001-2008, QNP, незалежними експертними лабораторіями.

За словами головного менеджера ГК «Амріта» Андрія Вінника, – «Бренд Року – 2016» – це не тільки всенародне визнання і висока нагорода, а й величезна відповідальність за бездоганну репутацію бренду «Амріта», за якість нашої продукції перед кожним українським споживачем!».

Золотий кубок переможця і медаль «Бренд-року – 2016» гарантія того, що відтепер всі українці, вибираючи косметику «Амріта», отримують впевненість у правильності свого вибору.