Група компаній «Амріта» рада повідомити про вихід ще однієї новинки косметики amrita®. Це серія по догляду за обличчям, перший продукт у складі якої – Відновлювальний тонік для обличчя amrita®, який містить ексклюзивну формулу Fitomelanin® + Provitamin B5 для тонізації і зволоження шкіри обличчя. Ексклюзивність експертної формули в її рецептурі, складі та унікальному поєднанні FITOMELANIN® + Provitamin B5.

Експертна формула Fitomelanin® + Provitamin B5 заспокоює шкіру, знімаючи подразнення і запалення. Сприяє регенерації клітин, бере участь в нормалізації клітинного метаболізму. Усуває лущення, збільшує міцність колагенових волокон. Має зволожувальні властивості, протизапальний ефект, збільшує створення захисного пігменту і зменшує вплив сонячних променів на шкіру обличчя.

Активні складові експертної формули Fitomelanin® + Provitamin B5:

D-pantenol (провітамін В5) – надає шкірі еластичність. Знімає подразнення і запалення, заспокоює шкіру. Сприяє регенерації клітин. Збільшує створення захисного пігменту і зменшує руйнівний вплив сонячних променів.

Екстракт алое – містить велику кількість каротину, вітамінів С і Е, що захищають шкіру від шкідливої дії вільних радикалів і передчасного старіння. Має антибактеріальну та протизапальну дію.

Екстракт жасмину – виступає в якості кондиціонера для шкіри.

Екстракт бамбука – сприяє зволоженню шкіри, відновленню її основних біологічних функцій.

Екстракт гамамелісу – сприяє корекції судинної сітки, освіжає і тонізує шкіру. Звужує пори шкіри, бореться з висипом вугрів, відновлює здоровий колір обличчя, зменшує мішки під очима.

Екстракт малини – містить еллагову кислоту, антоціани, вітамін Е, флавоноїди і органічні кислоти. Регенерує шкірний покрив, живить і омолоджує шкіру.

Екстракт кінського каштана – має тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію шкіри. Сприяє виведенню продуктів метаболізму клітин.

Екстракт зерен вівса – забезпечує шкірі суттєве зволоження, покращує її еластичність. Має антиоксидантні властивості. Захищає ліпіди на поверхні шкіри.

Гідролізат протеїнів мигдалю – є важливим компонентом тоніка. Повертає шкірі еластичність, живить і зволожує шкірний покрив, надає йому силу.

Як і всі косметичні засоби серії amrita®, Відновлювальний тонік amrita® не містить парабенів, силіконів, мінеральних масел і SLES, SLS.

Очищення шкіри з використанням тоніка – необхідна складова щоденного догляду за шкірою обличчя, якою ніколи не варто нехтувати. Якщо ви хочете, щоб догляд за шкірою був максимально ефективним, не відмовляйтеся від використання тоніка. Тонік освіжить вашу шкіру, поліпшить її рельєф і колір. Особливо тонізування корисне для жирної або проблемної шкіри.

У тоніків для обличчя є ряд беззаперечних переваг, про які не варто забувати. Тонік сприяє збільшенню циркуляції крові і відновленню pH-балансу, за рахунок чого поліпшується колір обличчя. Завдяки тому, що тонік звільняє шкіру від надлишку шкірного сала та інших забруднень, макіяж лягає рівніше і довше тримається.

При регулярному, правильному і поетапному застосуванні тоніка, ваша шкіра буде здоровою, красивою і молодою, завжди матиме свіжий і доглянутий вигляд. А завдяки відновленню еластичності шкірних покривів навіть зменшаться мімічні зморшки. Ви побачите результат буквально з перших днів застосування!