Що може бути приємнішим, ніж відчуття чистоти, свіжості і ніжного аромату на шкірі, який зберігається протягом усього дня? Гель для душу – саме той засіб гігієни, який здатен подарувати вам ці відчуття.

Сучасні засоби по догляду за тілом вже давно виконують не лише функцію очищення, а й також емоційну. Залежно від компонентів, які входять до його складу, гель для душу може підняти настрій, розслабити або навпаки подарувати вам бадьорість та енергію. Тому звертайте увагу на компоненти, яуі входять до складу гелю для душу, який ви купуєте.

Також при виборі засобу по догляду за тілом, віддавайте перевагу натуральним, органічним гелям без ароматизаторів, в складі яких відсутні шкідливі компоненти, наприклад, лауретсульфат натрію. Він міститься в більшості косметичних засобів для душа, і саме він викликає алергічні реакції. Засіб по догляду за тілом, в складі якого є SLS і SLES категорично не підходить для щоденного застосування.

Піклуючись про ваше здоров'я, фахівці Групи компаній «Амріта» розробили експертну формулу молодості та краси тіла і випустили Релаксуючий гель для душу amrita®, який входить до складу нової експертної серії по догляду за тілом FITOMELANIN + RELAXING OILS.

Гель для душу делікатно очищає, зволожує шкіру, знімає роздратування і попереджає зневоднення шкірного покриву. Складається виключно з природних компонентів.

У складі експертної формули молодості і краси тіла Fitomelanin® – рослинний меланін, який близький за своєю молекулярною структурою до меланіну людини і є потужним антиоксидантом і природним провідником активних компонентів.

До складу комплексу RELAXING OILS входять масла сандалу і пачулі, які мають властивості регенерації, сприяють релаксу, а також підвищують тонус і еластичність тургору шкіри.

Ефірна олія сандалу – натуральний сильний антисептик, який надає заспокійливий, розслаблюючий, охолоджуючий і протизапальний ефект. Має зволожуючі та властивості відбілювання.

Ефірна олія пачулі має неповторний та дуже стійкий аромат - чуттєвий, глибокий, з помітними терпкими та гіркими нотками. Вплив ефірного масла пачулі найбільш повно розкривається в емоційній сфері: воно заспокоює, знімає тривогу і попереджає депресивні стани.

З Релакс-гелем для душу amrita® ваша шкіра буде свіжою, зволоженою, а душевний стан – в гармонії та спокої.