Напередодні 8 березня для найчарівніших жінок ГК «Амріта» представила нову лімітовану серію засобів Шанталь «Вербена і олива». У серію увійшли якісні, натуральні продукти із багатою рослинною формулою без вмісту парабенів та мінеральних масел: рідке мило для рук, гель для душу і крем-суфле для рук та тіла.

Лімітована серія Шанталь «Вербена і олива»

Виконана в найкращих традиціях Провансу. Якісні, гіпоалергенні продукти на основі екстрактів оливи і вербени мають приємний, легкий квітково-цитрусовий аромат. Багата рослинна формула забезпечує шкірі бездоганний догляд!

Рідке мило для рук «Вербена і олива» – м'який очищуючий засіб для шкіри рук, який дбайливо очищує, зволожує та пом'якшує шкіру, покращуючи її стан. Сприяє відновленню тонусу і пружності шкіри. Надає шкірі рук гарний і здоровий вигляд.

Гель для душу «Вербена і олива» з ніжним ароматом делікатно очищує шкіру та дарує приємне відчуття свіжості. Підтримує природне зволоження і пружність шкіри.

Крем-суфле для рук і тіла «Вербена і олива» – ідеальний засіб для зволоження, пом'якшення і пружності шкіри. Має антиоксидантну дію, сприяє регенерації, відновленню та омолодженню шкіри.

Нова серія Шанталь «Вербена і олива» – це дбайливе очищення, бездоганне зволоження та захист для вашої шкіри!