Токсини, як і корисні мікронутрієнти, є постійними супутниками нашого організму. Випадкове отруєння, погрішності в дієті та переїдання, вживання алкоголю, необхідність лікуватися агресивними препаратами – все це викликає інтоксикацію та вимагає вживання захисних заходів. Яких? Перше, що ми можемо зробити, коли токсини ще не встигли завдати шкоди органам і системам – вжити сорбент. Що це? Препарат, що зв'язує шкідливі речовини та виводить їх з організму.

Існує безліч сорбентів, але далеко не у всіх є ефективна адресна дія.

Мікотон – це біологічний сорбент, який працює комплексно і не тільки усуває симптоми та шкоду токсинів при гострих отруєннях, але також він використовується для комплексного оздоровлення та поліпшення самопочуття.

Мікотон – це натуральний сорбент, створений з висушеного екстракту клітинних стінок біомаси плодових тіл вищих базидіальних грибів. Це означає, що активна дія сорбенту забезпечується трьома головними речовинами:

Хітин – справжній дар природи, він діє активно, широко, але водночас вибірково. Він поглинає шкідливі речовини, в тому числі важкі метали, не порушуючи при цьому здоровий обмін корисних нутрієнтів і не виводячи основні вітаміни та мінерали.

В-глюкан – речовини для коригування роботи імунної системи, регуляції рівня лімфоцитів в крові та підвищення захисної функції організму.

Меланіни – це пігменти коричневого і чорного кольору, вони – найкращий натуральний захист клітин всього організму від негативного впливу зовнішнього середовища і внутрішніх нездорових процесів. Грибні меланіни – потужні антиоксиданти для нейтралізації вільних радикалів, і вони не виявляють виражених побічних ефектів у порівнянні з меланінами тваринного походження.

Сорбційна здатність Мікотону в 100 разів більше, ніж у широко відомих всім сорбентів: наприклад, площа активної поверхні абсорбції на 1 г речовини активованого вугілля становить близько 2 м2 на грам речовини, а у Мікотону – близько 1000 м! Відповідно, біосорбент в тому ж обсязі зможе вивести з організму кілька разів більше токсичних речовин, очевидно, користь для здоров'я у такого препарату вище.

Ця властивість дозволяє препарату швидше рятувати організм від неприємних проявів інтоксикації – нудоти, блювоти, болі в животі, діареї, алергії, похмільного синдрому та інших.

Дівчина лежить на дивані з дискомфортом в животі

Мікотон: показання до застосування

Коли варто купити Мікотон? Харчове отруєння – далеко не єдиний привід скористатися цим продуктом. Біосорбент також рекомендують:

  • при сезонній, харчовій та побутовій алергії;
  • після лікування агресивними препаратами: антибіотиками, після проходження хімієтерапії та променевої терапії;
  • як профілактику порушень в роботі шлунку, кишечника, нирок і печінки;
  • для контролю ваги та схуднення.

Мікотон для схуднення

Грамотний детокс – один з головних елементів будь-якої програми по зниженню ваги. Тільки провівши очищення організму від зайвих і шкідливих речовин, можна позбутися зайвих кілограмів.

Біосорбент ефективний як дієтична добавка для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок. Він нормалізує травлення, а здорове травлення – основа успіху в схудненні. Також продукт сприяє загальному оздоровленню, омолодженню організму, гармонійному відновленню порушених функцій клітин, органів і систем.

Важливо, що сорбент не конфліктує з дієтичними добавками для схуднення, суперфудами, наприклад, спіруліною та хлорелою, і жироспалювачами, головне – дотримуватися графіка вживання та інструкції. Чи ефективний Мікотон для схуднення? У комплексі з правильним раціоном і фізичною активністю – так, і ефективність застосування цього продукту в програмах зниження ваги буде вище, якщо вживати його повноцінними курсами.

Детокс і чиста шкіра

Не секрет, що те, як ми виглядаємо, безпосередньо залежить від того, як ми харчуємося. І йдеться не тільки про зайві кілограми. Велика кількість гострої та жирної їжі, шкідливі звички, часті порушення травлення та дисбаланс мікрофлори кишечника призводять до висипань на шкірі та акне.

Дівчина зі скибочками огірка на обличчіЖодні косметичні засоби не допоможуть від акне, якщо організм сповнений токсинів, не справляється з переварюванням їжі та страждає від патогенної мікрофлори. Біосорбент Мікотон від прищів ефективний саме завдяки комплексному ефекту: активна детоксикація та нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту обов'язково дадуть результат.

Боротьба з алергією

Набряклість, нежить, кашель, почервоніння та свербіж шкіри – типові симптоми алергії. Якщо ви знаєте, що саме викликає у вас алергію, і можете підстрахуватися – відмінно. Однак часто трапляється так, що незвична їжа, косметичні засоби або навіть побутова хімія можуть викликати алергію та зазначені неприємні прояви. Мікотон допоможе зняти дратливі симптоми й при курсовому застосуванні істотно полегшити стан при сезонній алергії.

Мікотон: застосування біосорбенту

Як вживати «Мікотон» залежно від мети?

  1. При гострому отруєнні
  • 1 ч.л. – 1 столова ложка (залежно від тяжкості отруєння та віку) кожні дві години, поки симптоми отруєння не підуть, а самопочуття не покращиться.
  1. Для схуднення, контролю ваги та загального оздоровлення організму рекомендоване курсове вживання:
  • перший тиждень – 1/4 - 1/3 ч. л. 4 рази на день;
  • другий-третій тиждень – 1/2 ч. л. 4 рази на день;
  • далі – по 1 ч. л. 4 рази на день.

Розмішайте сорбент в невеликій кількості води або соку і швидко випийте.

Перед початком вживання обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і уважно прочитайте інструкцію!

Мікотон від Амріта

Мікотон: шкода, яка можлива при вживанні засобу

Протипоказанням для вживання біосорбенту може стати індивідуальна непереносимість. Також, якщо почати прийом одразу ж з великих доз, препарат може викликати алергію.

Якщо ви вживаєте ліки – будьте уважні, порушення графіка прийому може знизити ефективність ліків. Тому вживайте Мікотон або за 2-3 години до лікарського препарату, або – через 2-3 години.

Мікотон – це органічний та безпечний для організму продукт, він зручний в застосуванні, його ефективність підтверджена роками бездоганної репутації та тисячами позитивних відгуків. Це справжній порятунок від несподіваних форсмажорів і надійний помічник в комплексному оздоровленні. Купуйте Мікотон від Amrita за доступною ціною на сайті компанії та будьте здорові! Ми доставляємо замовлення по Києву і всій Україні.