Бути молодим, активним і енергійним в будь-якому віці хочуть усі! Незважаючи на незворотність часу, сучасні вчені вважають, що кожен із нас може прожити довге і щасливе життя до 90, а то і до 120 років. І при цьому виглядати молодше на 10-15 років! Дорогі читачі, ми зібрали для вас найефективніші поради від довгожителів і живчиків для здорового і гармонійного життя. Давайте продовжувати молодість разом!

Відмовляємось від шкідливих звичок

Малорухливий спосіб життя, нездорова їжа, алкоголь і паління, здається, у сучасних людей у крові. Хоч ми і живемо довше минулих поколінь, але наші попередники дотримувалися більш здорового способу життя. Хочете в будь-якому віці відчувати себе молодою і здоровою людиною, забудьте про цигарки і алкоголь. Винятком може стати келих червоного або сухого білого вина для профілактики серцево-судинних захворювань.

Авокадо, горіхи, рослинна олія, квасоля, овочі і фрукти

Менше їжі, більше води

Довгожитель із зайвою вагою – це велика рідкість. Слідкуйте за своєю вагою, вживайте якомога менше калорійної, жирної й нездорової їжі. Щоб на довгі роки зберегти здоров'я і життєвий тонус, лікарі радять трохи недоїдати, особливо ввечері. Один із головних секретів японських довгожителів - це вживання свіжої, натуральної їжі у невеликій кількості й 1,5-2 л чистої води. Не забувайте також про свіжі овочі, фрукти, зелень, рибу, крупи, горіхи, кисломолочні продукти і нежирне м'ясо. Уникайте фастфуду, хлібобулочних виробів, майонезу, кетчупу, кави і цукру.

Книги замість телевізора і комп'ютера

Хочете мати здоровий, міцний сон, швидке мислення і хорошу пам'ять, читайте книги замість перегляду телевізора і серфінгу в інтернеті. Читання дуже добре впливає на розумовий процес, а значить тримає вас у тонусі. До того ж учені довели, що набагато легше заснути з книгою в руках, ніж із ноутбуком. А здоровий сон – це гарне самопочуття, молодість і краса!

Слідкуйте за шкірою в будь-якому віці!

Саме гарна і здорова шкіра - це один із головних показників чудового самопочуття, молодості й краси. Тому догляд шкіди за допомогою якісної косметики повинен стати вашим щоденним ритуалом. Але крім кремів, сироваток і лосьйонів, сучасні лікарі радять приймати спеціальні комплекси на основі натуральних компонентів для тонусу і еластичності шкіри.

Сироватка Мульти-Актив, Сироватка Ревіталізуюча, Колаген форте, Лізитон Q10 від Аріта

Одна із новинок українського бренду Amrita – це набір «AntiAge-комплекс», який поєднує засоби для догляду за шкірою і нутрієнти для «краси зсередини». Дві високоактивні сироватки на основі гіалуронової кислоти і слизу равлика в поєднанні з омолоджуючими препаратами «Лізитон» і «Колаген» - це потужний засіб для  молодості й краси вашої шкіри.

Будьте активні

Щоб мати завжди сяючий вигляд, уникайте самотності, стресів і депресії. Оточуйте себе позитивними і веселими людьми, намагайтеся якомога більше спілкуватися і бути активними. Завжди шукайте рух - влаштовуйте прогулянки, піднімайтеся по сходах, займайтеся улюбленими видами спорту.

Дорогі читачі, живіть активним, здоровим і гармонійним життям, випромінюйте молодість і красу. А наші поради нехай допоможуть вам бути завжди у тонусі.