Зараз на ринку можна знайти безліч різноманітних фітнес-батончиків. Всі вони позиціонуються як корисні і безпечні, але сказати, так це насправді, можна тільки вивчивши їх склад.

Нові енергетичні батончики Amtira Foods містять тільки корисні нутрієнти: виключно рослинні компоненти, плюс сучасна технологія збереження вітамінів та мінералів.

Крім того, різноманітність смаків дозволяє знайти свій ідеальний корисний перекус:

Манго-кокос

Екзотичні нотки і незвичайний смак. Манго, фініки і родзинки – цінні джерела складних вуглеводів і клітковини, які допомагають вгамувати почуття голоду і додають енергії.

Курага-яблуко

Смак яблука і кураги з нотками кориці. А також пророщені зерна зеленої гречки і конопляний протеїн – природні джерела незамінних амінокислот.

Грейпфрут

Неперевершений смак, що поєднує кислинку грейпфрута з пряністю імбиру.

Обліпиха

Обліпиха і яблуко – смакове поєднання, яке дарує насолоду. А також насіння гарбуза, чіа і льону поповнять організм корисними жирними кислотами.

Ананас

Оригінальний і неповторний смак з легкою кислинкою ананасу.

Малина

Насолоджуйтесь яскравим смаком малини незалежно від пори року.

Шоколад

Корисний бельгійський шоколад. А разом з ним пророщені зерна зеленої гречки, насіння чіа і конопляний протеїн – природні джерела незамінних амінокислот.

Корисне харчування ще ніколи не було таким смачним! Вибух вітамінів і найкорисніших суперфудів в компактних батончиках Amrita.