«Вагіфлорон Форте» – фітосвічки з протимікробною, протизапальною та ранозагоювальною дією. Рекомендовані для застосування при запальних і ерозивних процесах шийки матки, піхви та при аднекситі. Сприяють зміцненню стінок піхви, повертають пружність та запобігають сухості.

«Урогінекорин Форте» – фітосвічки з протизапальною та ранозагоювальною дією при запальних процесах органів малого тазу. Рекомендовані до застосування при захворюваннях шийки матки, простати та прямої кишки.

Що оновилося?

Діючі речовини свічок «посаджені» на новий носій – фармацевтичну основу ПЕО. Ця транспортна форма для доставки компонентів свічок тане при температурі тіла. Оновлені свічки не тануть без холодильника при кімнатній температурі, тільки в організмі.

До складу «Урогінекорину Форте» введений екстракт олійний обліпихи, який є ефективнішим від звичайної олії обліпихи, та посилює дію продукту.

До складу «Вагіфлорону Форте» введені екстракти олійний шавлії та насіння амаранту і гіалуронова кислота, які також підвищують ефективність продукту.

Купуйте оновлені продукти від Amrita та будьте здорові!