Літо було спекотним та насиченим. Багато емоцій, подій та вражень відчув кожен. В компанії «Амріта» теж було гаряче, адже фахівці компанії розробили та випустили у продаж 8 нових посилених формул продуктів власного виробництва на базі рослинних екстрактів, сертифікованих за вимогами законодавства ЄС і України.

Зокрема, за літо вийшли у продаж:

Гінкго Білоба АКТИВ Посилена формула «Гінкго Білоба АКТИВ» для підвищення розумової та фізичної працездатності рекомендований також при схильності до підвищення артеріального тиску. Натуральний продукт додатково підсилений заспокійливими рослинними екстрактами, а завдяки концентрації компонентів, помітний ефект досягається прийомом лише однієї капсули на добу!
Релакс Формула Готу Кола «Релакс Формула Готу Кола» на основі екстракту екзотичної лікарської рослини готу кола – це не тільки спокій та концентрація в будь-якій ситуації, а й нормалізація роботи серця, й навіть антіейдж ефект!
РСО формула для нирок Довгоочікувана новинка «PCOформула для нирок» – суттєво покращує якість життя при порушенні сольового обміну та за значної зашлакованості організму. «PCOформула для нирок» – це збалансований фітокомплекс на основі леспедези для нормалізації сольового обміну в організмі та виведення азотистих шлаків. Ефективний при хворобах, пов’язаних з відкладанням солей сечової кислоти у суглобах, органах та тканинах. Кожна капсула «PCO формула для нирок» містить у своєму складі високоактивні екстракти леспедези, ортосифона, березових бруньок, квітів ромашки лікарської, листя шавлії та брусниці, трави хвоща польового, коріння стальника та оману. Однієї упаковки вистачає на двотижневий курс лікування та профілактики.
Стопурин Екстра Біологічно активна добавка для зменшення запальних явищ в нирках і сечовивідних шляхах і проти нетримання сечі «Стопурин Екстра» – це ефективне і безпечне вирішення делікатних проблем.

Гепатовіт Форте Оновлений «Гепатовіт Форте» містить ще більше потужних природних біологічно активних речовин для захисту та відновлення клітин печінки в кожній капсулі. Також «Гепатовіт Форте» сприяє поліпшенню функціонування підшлункової залози. Кожна капсула «Гепатовіт Форте» містить у своєму складі високоактивні екстракти розторопші, солянки пагорбової, кореню кульбаби, виноградних кісточок, м’яти перцевої, звіробою та шоломниці байкальської. Однієї упаковки достатньо на місячний курс лікування та профілактики.
Інулін Баланс Новинка від Амріта «Інулін Баланс» – джерело природного інуліну на основі натуральних рослинних екстрактів, що сприяє нормалізації вуглеводного обміну й рівня цукру крові. Капсули «Інулін Баланс» містять екстракти коренеплоду топінамбура, коренів цикорію, лопуха, аїру, кульбаби, плодів горобини й листя м'яти перцевої. Її активні компоненти позитивно впливають на функціонування травного тракту, поліпшують перистальтику кишечника та сприяють росту здорової мікрофлори. Також допомагають організму позбавитися ендо- та екзотоксинів й продуктів обміну.
Сусталек Форте Оновлений протизапальний продукт «Сусталек Форте» – знеболює, сприяє регенерації та відновленню хрящової тканини, знімає запалення, набряк та скутість у суглобах, прискорює одужання при травмах та переломах, допомагає нормалізувати обмінні процеси в організмі. Формула нового «Сусталек Форте» додатково посилена екстрактами босвелії та білої верби, містить екстракти шабельника болотного, кореню лопуха, квітів чорної бузини та плодів шипшини.
Венофлекс Новинка від Амріта «Венофлекс» – природний  венотонік на основі натуральних рослинних екстрактів найвищої якості з високою концентрацією есцину для стабілізації судинної стінки і профілактики варикозу. Кожна капсула «Венофлекс» містить екстракти плодів кінського каштана, гінкго білоба, трави буркуну лікарського, квітів акації та листу лісової суниці. Однієї упаковки достатньо на місячний курс прийому.

Насолоджуйтесь золотою осінню та «оксамитовим сезоном». Доброго вам самопочуття та легкості.