Зовсім не обов'язково бути досвідченим лікарем або цілителем, щоб визначити вік і хвороби людини, а можливо ще й професію, захоплення, спосіб життя. Найчастіше для цього достатньо уважно поглянути на її руки!

Турботи й проблеми, тривоги й печалі, розлуки та зустрічі, а найголовніше — час — все залишає свій незгладимий слід на наших руках. А якщо до всього цього додати ще й прозу життя: забаганки погоди, перепади вологості та температури, пекуче сонце влітку і мороз взимку, несприятливий вплив побутової хімії — то стає вже зовсім невесело. Ось і зараз сира, вітряна погода робить шкіру рук огрубілою та пересушеною, а від холоду вона лущиться, з'являються тріщинки. Давайте разом спробуємо розібратися, як захистити і відновити ніжну, чутливу шкіру рук в зимовий період, і які засоби дадуть максимальний ефект в цю сувору пору року.

Багато крему не буває

Коли на вулиці то мінус, то плюс, підвищена вологість і морози, головними в догляді стають не салонні процедури, а крем, якого не буває багато. Найважливіше в догляді за шкірою рук — це регулярність. Саме тому крем повинен стояти на тумбочці, другий потрібно закинути в сумку, а третій — в ящик офісного столу.

Зараз на ринку представлено безліч засобів для шкіри рук. І вибираючи найкращий для себе, важливо пам'ятати — він ні в якому разі не повинен ще більше подразнювати чутливу шкіру. Головна перевага крему для рук «Шанталь» — натуральні компоненти. Це всім відомий екстракт виноградних кісточок та цілющі олії: зародків пшениці, льону, авокадо, мигдальна олія. Крем «Шанталь» забезпечує не тільки живлення, відновлення і захист шкіри, але й релакс. Завдяки аромату і ніжній текстурі, крем моментально поглинається, не залишаючи на шкірі зайвої вологи і жирної плівки, витрачається економно і, звичайно, не коштує всіх грошей світу, що теж важливо.

Живлення та відновлення – основа зимового догляду

Важливо знати, що коли температура опускається нижче нуля, в шкірі накопичуються особливі молекули — цитокони. Вони роблять шкіру вразливою і значно підвищують її чутливість, а мікрокристали льоду під час вітру травмують епідерміс й уповільнюють процеси природного відновлення. За таких умов застосування ефективного та безпечного крему стає просто необхідністю.

Якщо ж холодне повітря і вологість встигли вплинути на шкіру, особливо якщо Ви любите ходити без рукавичок, можна скористатися кремом для рук. Це відмінний засіб з функцією живлення і зволоження. Крем легко справляється з подразненням і сухістю, а також прискорює відновні процеси шкіри. Він відмінно знімає втому і стрес, тонізує і захищає шкіру, і до того ж чудово поглинається.

Захищаємо руки від «хімії» та води

Піклуючись про руки, не варто забувати про те, що ми постійно контактуємо з побутовою хімією. Так, можна і потрібно використовувати рукавички для захисту, їх безліч. Але іноді здається: «Ось помию кілька тарілок, швиденько або гарненько прополощу шерстяний светр. Ну і що буде?» Але речовини, які містяться в миючих засобах, можуть стати причиною серйозних проблем зі шкірою, та й зі здоров'ям в цілому. Особливо в холодний період, коли шкіра і так не в кращому стані.

Крем для рук на гарних руках

Рішенням стане використання еко-засобів для прання і прибирання. Вони не поступаються за ефективністю своїм насиченим хімією аналогам, при цьому дуже обережно діють на шкіру. І не забувайте наносити на шкіру зволожуючий крем для рук після кожного контакту з водою.

Як би ми не любили зиму з усіма її принадами, недостатня кількість сонячного світла і тепла в цей час призводять до уповільнення відновлювальних процесів, а сухе повітря опалювальних приміщень буквально витягує вологу зі шкіри. Організм економить енергію і ніби впадає в сплячку.

Натуральні та безпечні засоби для догляду за шкірою рук допоможуть боротися зі станом апатії, яке відчуває не тільки наш мозок, а й шкіра.

У ці зимові дні «Amrita» готова подбати про Вас і допомогти зберегти здоров'я і молодість.