Правильне харчування, оптимальний режим роботи та відпочинку, заняття спортом та інша фізична активність допомагають нашому організму чинити гідну відсіч зовнішнім загрозам. Однак погана екологія, стреси та шкідливі звички знижують захисні властивості організму, а віруси та бактерії оточують нас повсюдно. Тому найчастіша причина нездужань і вимушеного сидіння вдома – захворювання, спровоковані вірусами (ГРЗ і грип).

Вірусів багато – препарат один: багатозадачність в захисті здоров'я

У період несприятливої епідемічної ситуації, наприклад, в осінній період застуд, дуже важливо мати в домашній аптечці ефективний противірусний препарат. І дуже здорово, якщо цей засіб буде ефективний в боротьбі не з одним-двома патогенами, а з різними вірусами. Не факт, що ослаблений імунітет відреагує саме на грип або ГРЗ, цілком можлива поява, наприклад, «шкірних» проблем. Ми не можемо передбачити, з яким збудником зіткнемося, але можемо вибрати препарат широкого спектра дії при необхідності.

Тож не дивно, що серед противірусних засобів особливою популярністю користується Антивір від Amrita. Багато клієнтів компанії переконалися в його ефективності в сезон застуд, але мало хто звертав увагу на інші захворювання, з якими допомагає справитися цей препарат.

Три в одному – рослини проти вірусів

Унікальний механізм дії Антивіра базується на комбінації рослинних компонентів. Основа фітокомплексу – шоломниця байкальська, бархат амурський та елеутерокок. Розглянемо дію кожної рослини детальніше.

Шоломниця байкальська – стимулює синтез ендогенного інтерферону спеціального білка, що виділяється клітинами організму у відповідь на вторгнення вірусу. Інтерферони допомагають блокувати поширення вірусу. Таким чином, шоломниця байкальська активує захисні сили організму проти збудників інфекції. На відміну від штучно введеного інтерферону, «рідний» не викликає алергії та ефективніше допомагає впоратися з різними вірусами та бактеріями, не тільки з вірусом грипу.

Дівчина, що погано себе почуває

Коріння шоломниці містять флавоноїд байкалін, який надає могутню протизапальну та антиоксидантну дію (в 375 разів сильніше, ніж вітамін Е) та захищає клітини від шкоди, що завдається вірусами.

Шоломниця байкальська ефективна в боротьбі з вірусом грипу та іншими патогенами, він є відмінною профілактикою в несприятливий епідеміологічний період, допомагає знизити температуру тіла, вгамовує біль в м'язах і суглобах при застуді.

Саме тому Антивір варто почати приймати з появою перших симптомів застуди, це допоможе скоротити тривалість хвороби, легше її перенести та уникнути ускладнень у вигляді гаймориту, бронхіту або навіть пневмонії.

Другий активний компонент Антивіра – бархат амурський. Він особливо ефективний проти герпесу. Бархат амурський в складі засобу допомагає зменшити частоту висипань, бульбашки не будуть настільки рясними, швидше підсохнуть і зійдуть без сліду.

Крім того, завдяки бархату амурському Антивір буде корисний і людям з вірусним гепатитом С: ефективність флавоноїдів, що містяться в цій рослині, довели вчені. За даними досліджень, екстракт бархату амурського в кілька разів сильніше пригнічує розмноження вірусу гепатиту С, ніж противірусний препарат рибавірин*.

Третій активний компонент Антивіра – елеутерокок допомагає швидше позбутися слабкості та виснаження нервової системи, які є супутниками будь-якого вірусного або бактеріального захворювання. Елеутерокок стимулює центральну нервову систему, усуває перевтому, дратівливість, відновлює та підвищує працездатність. Крім того, рослина захищає організм від несприятливих факторів зовнішнього середовища.

Плюс елеутерококу ще і в тому, що він активує згоряння вуглеводів, запобігаючи їхньому перетворенню на жири.

Антивір від Амріта

Прийом Антивіра:

  • є потужною профілактикою вірусних інфекцій, вірусу грипу, герпесу, гепатиту;
  • полегшує симптоми хвороби;
  • покращує загальний стан і прискорює одужання при респіраторних інфекціях, туберкульозі, зараженні паразитами;
  • знижує збудливість, зменшує психоемоційне напруження;
  • допомагає впоратися з астенією, повертає працездатність і енергійність.

Купуйте Антивір від Amrita – надійний захисник від вірусів для всієї родини!

* http://iramn.ru/journals/bbm/2019/4/623/