У сучасному світі організм людини в цілому і кожна його клітина окремо відчувають на собі вплив безлічі негативних зовнішніх чинників. Щодня і жителі мегаполісів, і жителі невеликих міст піддаються різному випромінюванню, впливу токсинів, що надходять в організм із забрудненим повітрям, неякісною водою та нездоровою їжею. 

Зрозуміло, що вплив всіх цих чинників не проходить безслідно і призводить до небезпечних для здоров'я наслідків:

  • до порушень метаболізму в клітинах органів і тканин – через них клітини пошкоджуються, слабшають, гірше оновлюються та відновлюються;
  • до пошкодження генетичного апарату клітини – через нього в рази зростає ризик злоякісного переродження клітин;
  • до порушень функціонування імунної системи – через них організм стрімко втрачає сили та гірше справляється з виявленням і знищенням вірусів, бактерій, грибів злоякісно перероджених клітин.

Слабкі та хворі клітини – це слабкі та хворі органи, які не справляються зі своїми функціями повною мірою, як це було задумано природою. Як же зупинити негативні процеси та подбати про здоров'я не безсистемно, а на глибинному, клітинному, рівні?

Анкарцин: адресний вплив на рівні кожної клітини

Запобігти захворюванню допоможе здорове харчування, відмова від шкідливих звичок і різні детокс-програми, а для базисного очищення організму на клітинному рівні створено Анкарцин.

Анкарцин – це біотехнологічний антиоксидант для базисного очищення організму на клітинному рівні, відновлення метаболічних процесів в клітинах і зниження ризику їх злоякісного переродження.

Серія Анкарцин від Амріта - запусти свою програму здоров'я на клітинному рівні

Дія Анкарцина відбувається на рівні кожної клітини та одразу в трьох напрямках:

  1. Очищення клітини від ендо- та екзотоксинів, відпрацьованих продуктів життєдіяльності.
  2. Запобігання утворенню всередині клітини токсичних речовин (вільних радикалів).
  3. Активація «генетичної пам'яті клітини» про те, як вона повинна працювати в нормальних умовах, «перезапуск» роботи клітин, їх настройка на здорове функціонування, що спочатку закладене природою.

Основні ефекти Анкарцина:

  1. Сприяє відновленню і нормальному функціонуванню здорових клітин.
  2. Допомагає зберегти здоров'я та молодість – перешкоджає старінню шкіри, появі зморшок, сивини та інших ознак старіння.
  3. Підвищує ефективність комплексних програм зі зниження алергії.
  4. Прискорює загоєння ерозій та виразок в шлунку, кишечнику, загоєнню після операцій, травм та інших ушкоджень органів і тканин. Процес загоєння протікає природним шляхом, без появи грубих рубців.
  5. Запобігає утворенню та поширенню злоякісних клітин – надає онкопротекторну дію.

Анкарцин - оздоровлення організму на клітинному рівні

  1. Зменшує вираженість побічних реакцій від агресивних методів лікування – після хіміо-, променевої-, гормонотерапії. З прийомом препарату у пацієнтів менше випадає волосся, менше відчуваються нудота і позиви до блювоти, менш виражені порушення кровотворення, зміни ваги.
  2. Має противірусну, протибактериальну і протигрибкову дію – допомагає імунній системі виявляти та знищувати патогени, а також зменшувати шкоду, завдану збудником захворювання організму. Допомагає нормалізувати температуру тіла при лихоманці.
  3. Послаблює симптоми тривожності та депресії, підвищує стійкість до стресів, нормалізує психоемоційний стан.
  4. Покращує роботу ендокринної системи, нормалізує регуляторний вплив гіпоталамуса, регулює роботу щитоподібної та підшлункової залоз.
  5. Позитивно впливає на сечовидільну систему і репродуктивну функцію.

Анкарцин впливає на проблемні клітини, органи та тканини адресно. Компоненти засобу виявляють проблему в організмі (хворі, змінені та нежиттєздатні клітини), і починають усунення цієї проблеми з лікування пошкоджених клітин.