Переїдання – одна з головних причин надмірної ваги та причина безлічі проблем зі здоров'ям. Нестабільний режим дня, звичка їсти фаст-фуд, святкові домашні застілля, поїздки за місто на шашлики та, звичайно ж, стреси – все це штовхає нас до неусвідомленого переїдання, адже «Що трапиться, якщо з'їсти ще шматочок?». Як уникнути надмірного споживання їжі та неприємних симптомів, а в наслідку і проблем зі здоров'ям?

ТОП-7 порад для стрункості та гарного настрою

Не варто відмовляти собі в улюблених смаколиках і сідати на сувору дієту. Ось кілька простих порад, які допоможуть збалансувати раціон і прекрасно почуватися.

Продукти здорового харчування

  1. Снідайте.

    Ранковий прийом їжі не тільки зарядить вас силою та енергією на весь день, він допоможе уникнути переїдання в обід або в вечерю.
  2. Шведський стіл обходимо стороною.

    Неконтрольована кількість їжі – завжди ризик переїдання. Немає нічого страшного, якщо шведський стіл для вас – виняток, а не правило, але, якщо така система харчування – елемент корпоративної культури вашої компанії, переїдання може стати звичкою.
  3. Ставтеся до вибору страв усвідомлено.

    Замість запитання «Що б ще з'їсти смачного?» поставте собі запитання «Що я сьогодні з'їм корисного?». Вивчіть рецепти смачних, красивих і водночас корисних страв – готуйте та їжте із задоволенням!
  4. Обирайте невеликий посуд.

    На величезній тарілці навіть значна порція здаватиметься маленькою (згадайте цей ефект, коли підете в дорогий ресторан). Невеликий посуд – навпаки, створить психологічне відчуття достатньої кількості споживаної їжі.
  5. Ведіть щоденник харчування.

    Якщо контролювати непотрібні перекуси складно, заведіть щоденник харчування, в який записуйте кожен з'їдений продукт. Іноді наприкінці дня нам здається, що ми зовсім нічого не їли, але чашка лате, пара сандвічів і шоколадка вже закривають потребу організму в калоріях.
  6. Постарайтеся зменшити стрес.

    Вченими доведено, що стрес – одна з найпоширеніших причин переїдання. Якщо позбутися стресу не виходить, постарайтеся боротися з переживаннями не за допомогою тістечок, а за допомогою дихальних технік і медитації.
  7. Підтримайте організм корисними БАДами.

    Безліч рослин здатні доброчинно впливати на наше травлення та харчові звички. Завдяки продуктам на рослинній основі можна нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, налагодити обмін речовин, провести дбайливий, але ефективний детокс організму.

Харчові добавки для здоров'я травлення: що вибрати?

Для правильної роботи травної системи необхідно кілька умов: здорова активність органів і ферментів, своєчасне очищення та відсутність згубних зовнішніх факторів. Фахівці Амріта розробили ряд фітопрепаратів, які нормалізують мікрофлору кишечника, очистять організм від токсинів і допоможуть позбутися шкідливих паразитів.

Дієтична добавка «Детокс Систем» з екстрактами розторопші та артишоку забезпечить дбайливий детокс організму, нормалізує роботу печінки та жовчовивідних шляхів, поліпшить зовнішній вигляд шкіри та навіть допоможе впоратися з алергією.

Фітопрепарат «Біфідо-лакто комплекс» з біфідобактеріями та лактобактеріями нормалізує роботу кишечника та усуне неприємні симптоми – розлади шлунку, метеоризм, коліки.

Засоби «Гельмінтоцид» борються з інтоксикацією організму, створюють несприятливі умови для паразитів, рекомендовані в комплексному лікуванні паразитарних захворювань, які згубно впливає не тільки на шлунково-кишковий тракт, але і на здоров'я в цілому.

Купуйте засоби для нормалізації травлення Амріта і насолоджуйтеся смачною їжею без шкоди для фігури!