Літо – пора сонця, моря та відпочинку на природі. Це час стильних босоніжок, яскравих шортів, футболок і топів. Літні пригоди – це завжди нові враження, і не важливо, який відпочинок ви оберете – шезлонг на пляжі або подорож Карпатами. Однак не варто забувати, що сонце, морська вода і гірський вітер – це не тільки задоволення, але і виклик для ніжної шкіри. Захистити шкіру від негативного впливу зовнішнього середовища, зробити її красивою та бархатистою допоможе сила рослин, а саме – натуральні олії.

Аромат, натуральність і ефективність – обираємо олію для шкіри

Ось натуральні олії, які допоможуть захистити шкіру і поліпшити її стан. Обирайте відповідну!

Гілочка квітів.

  1. Лаванда.

    Багато хто чув про заспокійливі властивості лаванди, але не всі знають про протизапальний ефект цієї олії. Лаванда допоможе впоратися з почервоніннями шкіри та зволожить її, не роблячи жирною.
  2. Олива.

    Олія оливи пом'якшує суху шкіру, насичує її вітамінами, особливо багато в цьому маслі вітаміну Е. Ці властивості перешкоджають старінню шкіри та поглибленню зморшок. Оливкова олія має регенерувальну дію.
  3. Вербена.

    Вербена сприяє регенерації тканин після травм і забоїв, швидкому відновленню м'язового тонусу після важких фізичних навантажень. Олія вербени відноситься до омолоджувальних косметичних добавок, вона розгладжує зморшки та підвищує шкіри обличчя та тіла. Ця олія має яскраво виражений вітамінізувальний ефект.
  4. Гранат.

    Гранатова олія має антиоксидантний та протизапальний ефект, вона допоможе позбутися сухості та небажаної пігментації шкіри.
  5. Мандарин.

    Мандаринова олія зробить шкіру гладкою та пружною завдяки потужному антиоксидантному ефекту. Як і олія граната, мандарин надає дбайливу освітлювальну дію.
  6. Троянда.

    Олія троянди має потужний аnty-age ефект, вона розгладжує зморшки, підвищує регенеративні функції шкіри, робить менш помітними шрами та рубці.
  7. Виноградна кісточка.

    Олія виноградної кісточки стимулює вироблення колагену й еластину, надає шкірі еластичність і пружність, покращує її колір. Також ця олія має ранозагоювальні властивості.

Косметика з екстрактом виноградних кісточок – дбайливий догляд і сяюча шкіра

Експерти Амріта подбали про вашу зручність і об'єднали засоби з догляду за шкірою рук, ніг і тіла в серії натуральної косметики Шанталь. Серія Шанталь створена на основі екстрактів і олій виноградних кісточок і плодів винограду, і, завдяки силі цієї рослини, ефективно захищає, зволожує шкіру і бореться з ознаками старіння.

Крем для рук «Шанталь» інтенсивно зволожує та живить шкіру рук, ефективно бореться з відчуттям сухості та стягнутості, усуває запалення, надає омолоджувальний ефект і надає шкірі рук природне сяйво.

Крем для ніг «Шанталь» дарує комфорт і доглянутий вигляд вашим ніжкам, зберігає відчуття свіжості, запобігає появі тріщин і натоптишів, надає легкий охолоджувальний ефект.

Рідке мило для рук «Французька казка» відмінно очищає, зволожує шкіру, не залишає плівки, має приємний легкий аромат.

Гель-бальзам для душу «Тропічний коктейль» підтримує нормальний рН-баланс, робить шкіру гладкішою та пружною, має приємний аромат і заряджає бадьорістю на весь день.

Купуйте натуральну косметику для догляду за шкірою «Шанталь», порадуйте себе і додайте жаркому літу задоволення!