Кожна дівчина знає: чиста шкіра – здорова шкіра. Однак в щоденній і, здавалося б, простій процедурі очищення обличчя є свої нюанси. Який засіб для очищення вибрати? І скільки цих засобів має бути на поличці з косметикою? Як очищати шкіру, щоб не нашкодити їй? Косметологи дають прості рекомендації, які допоможуть зберегти молодість і природне сяйво шкіри.

Правильне очищення: п'ять кроків до чистої та здорової шкірі

  1. Очищаємо шкіру два рази на добу: вранці та ввечері.

    Багато хто звик очищати обличчя спеціальними засобами тільки ввечері, коли необхідно позбутися пилу та інших забруднень, а також змити макіяж. Це неправильно. Вночі наші сальні залози не сплять, вони працюють і виробляють речовини, що закорковують пори. Тому ранкове очищення міцелярною водою та тоніком – така ж необхідна процедура, як і вечірнє.
  2. Простого вмивання недостатньо.

    Умивання проточною водою, навіть з милом, не допоможе ефективно очистити шкіру обличчя, і ось чому. По-перше, у водопровідній воді є багато домішок, які після вмивання осядуть на вашій шкірі. По-друге, звичайне мило формує на шкірі лужне середовище, а луг викликає сухість і, як результат, передчасні зморшки. Що ж робити? Вмивайтеся кип'яченої або відфільтрованої водою, використовуйте гель для вмивання або міцелярну воду з правильним рівнем кислотності. І, звичайно, ж не забувайте про подальше нанесення крему.
  3. Тонізування – важливий етап очищення.

    Дівчина наносить на спонж Відновлюючий тонік Амріта

    Після застосування міцелярної води або гелю для вмивання обов'язково скористайтеся тоніком. Він видалить залишки забруднень, закриє пори, підвищить ефективність денного крему, зволожить шкіру і нормалізує pH-баланс.
  4. Очищення та пілінг – не одне й те саме.

    Часте застосування скрабу не очистить шкіру, а тільки нашкодить їй, викличе пошкодження епідермісу, а значить – подразнення і запалення. Скраб достатньо застосовувати один раз на тиждень. Наше завдання – глибоко очистити шкіру, а не відполірувати її.
  5. Обираємо правильну очищувальну косметику.

    Віддавайте перевагу щадним засобам для вмивання з легкою текстурою – гелям, пінкам, міцелярній воді на натуральній основі без агресивних хімічних інгредієнтів і ароматизаторів. Міцелярна вода прекрасно справляється з очищенням і демакіяжем завдяки спеціальним частинкам – міцелам, які як би притягують забруднення. Як сказано вище, важливий етап очищення обличчя – це застосування тоніка. Обирайте тонік, що відповідає вашому типу шкіри, звертайте увагу на склад – велика кількість натуральних екстрактів і вітамінів позитивно вплине на здоров'я та красу вашої шкіри.

Міцелярная вода і Відновлюючий тонік від Амріта

Екстракти трав і ніякої хімії: продукти Амріта для природної краси

Експерти Амріта з турботою про вашу красу розробили спеціальні натуральні засоби для очищення шкіри обличчя без парабенів, силіконів, мінеральних олій, сульфатів і сульфанатів.

Міцелярна вода Амріта дбайливо очищає шкіру від забруднень, макіяжу і продуктів роботи сальних залоз. Екстракти алое і зеленого чаю надають антиоксидантний ефект, наповнюють шкіру вологою, покращують обмінні процеси, а вітамін В5, що входить до складу засобу, знімає роздратування.

Відновлюючий тонік для обличчя – відмінне рішення для завершення процедури з очищення обличчя. Він звужує пори, нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри, заспокоює та освіжає. Екстракт бамбука, що входить до складу засобу, підвищує пружність шкіри, а екстракт малини має легкий відбілювальний і омолоджувальний ефект.

Купуйте натуральну очищувальну косметику Амріта і будьте впевнені в красі та здоров'ї вашої шкіри щодня!