Плануєте літній відпочинок і вже придивляєтеся до супер-купальника або ще не вирішили, де проведете найспекотніші місяці? У будь-якому випадку не відкладайте підготовку до пляжного сезону на потім. Чудес не буває, і скинути зайві кілограми за тиждень не вийде. Як легко та з користю для здоров'я підготувати фігуру до літа?

Поступово, активно, за планом: прості рекомендації – чудовий результат

1. Не чекайте на останні дні травня, щоб зайнятися спортом.

Для адаптації до фізичних навантажень потрібен час, збільшувати кількість і тривалість вправ треба поступово. Немає сенсу починати ударні багатогодинні тренування за пару днів до відпустки: рельєфніше ваші м'язи точно не стануть, а от стрес організм зазнає серйозний.

2. Жорсткі дієти – не наш вибір.

Як і в спорті, в правильному харчуванні експрес-підхід не працює. Жорсткі короткі дієти не просто неефективні, вони можуть завдати серйозної шкоди організму. Скинуті за тиждень кілограми повернуться і «приведуть» з собою ламкість нігтів і волосся, проблеми з травною системою.

Дівчина на пробіжці

3. Рух і харчування: потрібен баланс

Хочете позбутися зайвого – не вживає зайве, збалансуйте харчування. Не переїдайте, відмовтеся від жирної важкої їжі, від алкоголю та фаст-фуду, включіть в раціон більше зелені та овочів. Більше ходіть пішки, гуляйте, займайтеся простою гімнастикою. Вже за пару тижнів ви відчуєте приплив сил і легкість.

4. Щоденник харчування та фітнес-трекер – чудові помічники у весняному схудненні

Для досягнення результату дуже важлива регулярність вправ і самоконтроль. Заведіть щоденник, в який записуйте свої щоденні вправи та добовий раціон. У вашому телефоні напевно є фітнес-трекер, відкривайте його частіше – 10-12 тисяч кроків в день – це результат, до якого варто прагнути.

5. Запишіться на масаж

Застій лімфи – одна з причин зайвих сантиметрів на стегнах і талії. Масаж допоможе позбутися цієї проблеми, а антицелюлітний масаж буде корисним, навіть якщо ви не страждаєте на зайву вагу. Масаж файно розслаблює та відновлює організм після фізичних навантажень.

Дієтичні добавки – здоров'я, краса та легкість зсередини

Гадаєте, як покращити досягнутий результат і підтримати організм на шляху до стрункості та здоров'я? Чудове рішення – дієтичні добавки. Продукти Amrita допоможуть подбати не тільки про спалювання жирів, а й про підтримку здоров'я та краси.

Б'юті Баланс, Детокс Систем і Спіруліна від Amrita

  • Дієтична добавка «Спіруліна». Спіруліна – це морська синьо-зелені водорість, яка містить понад 2000 корисних речовин: ненасичені жирні кислоти, безліч мінералів, вітамінів і нуклеїнові кислоти. «Спіруліна» покращує обмін речовин, уповільнює процеси старіння, допомагає виведенню токсинів, підтримує організм піл час підвищених навантажень.
  • Дієтична добавка «Б'юті Баланс» – спеціальний комплекс вітамінів, мінералів і рослинних екстрактів для підтримки краси і молодості. Унікальний комплекс Фітомеланін®, екстракти граната, виноградних кісточок, насіння льону, вітаміни А, В7, Е, Р беруть участь в регенерації клітин шкіри, прискорюють ріст волосся та нігтів, покращують обмін речовин.
  • Комплекс «Детокс Систем» – це високоактивна фіто-добавка, що сприяє ефективному очищенню організму, поліпшенню стану печінки, виведенню токсинів. «Детокс Систем» покращує загальний стан організму, підвищує стійкість до негативних зовнішніх чинників, стресів, нормалізує обмін речовин, очищає організм.

Готуйтеся до пляжного сезону з дієтичними продуктами Amrita! Нехай кожен літній день буде наповнений красою та впевненістю!