Карантин потрохи здає позиції, а це значить – зовсім скоро можна буде виїхати за місто з друзями та близькими, посмажити смачне барбекю й насолодитися сезонними ягодами та фруктами. Однак крім сезонних смаколиків, на жаль, існують і сезонні проблеми зі здоров'ям. Влітку – в період відпочинку на природі – це харчові отруєння. Спекотне сонце, довга дорога до водойми або в гори, і ось, навіть найсвіжіші продукти легко перетворюються на «бактеріологічну зброю».

Як уникнути неприємностей і спокійно насолоджуватися пікніками в компанії близьких?

Ось кілька порад, завдяки яким ви будете впевнені в безпеці продуктів і застрахуєте себе від прикрих несподіванок.

  1. Ретельно мийте овочі, фрукти і ягоди, навіть якщо зібрали їх п'ять хвилин тому з власної грядки.

    Не зайвим буде обдати овочі та фрукти окропом – це допоможе позбутися не тільки від бруду, а й шкідливих мікроорганізмів і паразитів, які у великій кількості мешкають в землі та в органічних добривах.
  2. Уважно вивчайте термін придатності продуктів, особливо, якщо купуєте готові страви в кулінарії.

    До готових страв з кулінарії супермаркетів завжди потрібно ставитися дуже уважно. Збираючись на природу, відмовтеся від салатів із заправкою з майонезу або майонезних соусів – прострочений майонез здатний зіпсувати відпочинок людині навіть з найміцнішим шлунком.
  3. Тістечка з білковим кремом і пиріжки з м'ясом залишимо для домашніх посиденьок.

    Крем на основі яєчних білків і м'ясо – швидкопсувні продукти. Не можна бути впевненими в тому, що не в холодильнику вони збережуть свою свіжість. Віддавайте перевагу десертам і закускам з товарів тривалого зберігання.
  4. Шукаєте рибу для гриля? Вибирайте з головою!

    При виборі риби звертайте увагу на лід, на якому вона лежить. Лід повинен оточувати тушку риби осколками та крихтою, суцільна крига – погані умови для зберігання. Віддавайте перевагу рибі з головою, не секрет, що псуватися риба починає саме з голови, і недобросовісні продавці часто викидають голову, яка «призадумалася».
  5. Не купуйте заморожені продукти в пошкодженому або пом'ятому пакунку.

    Навіть якщо пошкодження пакунку незначні, в отвори легко може потрапити кишкова паличка. Деформація продуктів може говорити про те, що морозиво, овочі або морепродукти лежать на прилавку не перший тиждень.

Фітопродукти Амріта – швидка допомога при отруєннях і дбайливий детокс організму

Мікотон і Детокс Систем від Амріта

З'їли щось не те та відчуваєте симптоми гострої інтоксикації? Потрібно діяти швидко! Комплексний біосорбент «Мікотон» усуне неприємні симптоми та відновить роботу травної системи швидко і безпечно. Засіб з хітином і меланіном швидко та ефективно бореться з інтоксикацією при гострих отруєннях, сприяє виведенню з організму токсинів, підвищує можливості організму до самоочищення та саморегуляції.

Кожен з нас стикався з тим, що після шашликів і барбекю шлунок і печінка дають про себе знати. Тяжкість, печія, розлади шлунку – ці неприємні симптоми здатні зіпсувати враження від чудового літнього відпочинку кому завгодно. Для розв'язання цих проблем стане в пригоді дієтична добавка «Детокс Систем».

Фітопрепарат на основі екстрактів розторопші, артишоку і листя смородини нормалізує обмінні процеси організму, покращує жовчовиділення та травлення, захищає та відновлює клітини печінки. Засіб ефективно очищає організм від токсинів і підвищує опірність до негативних зовнішніх чинників.

Купуйте фітопродукти для боротьби з отруєннями від Amrita і будьте спокійні за ваш літній відпочинок!