Масниця добігає кінця і зовсім скоро почнеться Великий піст, це значить, що зараз саме час порадувати себе та близьких традиційними ласощами, а вже наступного тижня почати радувати свій організм корисною рослинною їжею та новими здоровими звичками.

Розкриваємо секрет смачних і ароматних млинців

Традиційна страва цього тижня, звісно ж, млинці. Вони – невіднятний атрибут проводів зими, на Масницю їх заведено пекти щодня, з ними пов'язана безліч прикмет. Ви ще встигаєте порадувати близьких рум'яними млинцями зі сметаною, медом і різними начинками.

Кожна господиня знає, що ідеально круглі, ароматні, гарячі як весняне сонечко млинці неможливо спекти без якісного масла, й тут вам в допомогу натуральні масла від Amrita! Вони не тільки зроблять смак страв насиченішим та яскравішим, але й подбають про ваше здоров'я.

Млинці на тарілці

Постимося з користю для здоров'я

Навіть якщо ви не дотримуєтеся релігійних традицій, Великий піст – файний час, щоб обмежитися в їжі та завести нові здорові звички.

Нерегулярне харчування, переїдання, зловживання фаст-фудом, жирна та важка їжа на вечерю... Якщо в цьому описі ви впізнали свій звичний раціон, вам точно не завадить відмовитися на час від їжі тваринного походження.

З рослинною їжею до нашого організму надходить безліч необхідних вітамінів, поліненасичених жирних кислот, клітковини, мінералів і антиоксидантів. Перехід на «пісну» дієту сприяє:

  • нормалізації травлення;
  • позбавленню зайвої ваги;
  • зниженню рівня холестерину;
  • поліпшенню стану шкіри;
  • зміцненню імунітету.

Пам'ятайте, поститися й дотримуватися здорового харчування – не значить голодувати! Урізноманітніть свій раціон новими крупами, овочами та фруктами. Тваринний білок можна замінити бобовими: квасолею, соєю, сочевицею.

Урізноманітнити овочеві салати, гарніри та здорові сніданки вам допоможуть наші клітковини. Клітковина з насіння льону нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, покращує обмінні процеси в організмі. Клітковина з насіння гарбуза знижує рівень холестерину в крові та нормалізує травлення. Кожна з добавок має приємний смак, і може використовуватися як для надання додаткової пікантності готовим стравам, так і самостійно.

Купуйте дієтичні продукти, що прийшлися до вподоби, та розвивайте здорові звички разом з Amrita!