Високий рівень лібідо – один з чинників, що дає чоловікові відчуття впевненості в собі та реалізації. Як зберегти чоловіче здоров'я, які вітаміни поліпшать потенцію і як правильно їх вживати – все найцікавіше в нашій статті.

Які чинники впливають на чоловічу потенцію

Позитивно на чоловічу потенцію впливають:

  • здоровий спосіб життя;
  • правильне, збалансоване харчування;
  • оптимальні фізичні навантаження;
  • вода у всіх аспектах життя: купання, плавання, душ, денний водний баланс;
  • сонце і свіже повітря;

З негативними аспектами все трохи складніше.

  1. Про вплив нікотину та алкоголю знає кожен.
  2. Професія – несподіваний спектр впливу на репродуктивну функцію, силу ерекції та можливість закінчити статевий акт. У зоні ризику всі чоловіки, незалежно від віку, робота яких виконується в положенні сидячи – водії, програмісти, лікарі, офісні працівники.
  3. Надмірна вага.
  4. Гормональний дисбаланс.
  5. Проблеми зі сном і часті стреси.
  6. Інтоксикація організму в наслідок прийому медичних препаратів.
  7. Перенагрівання тіла – лазня, сауна.
  8. Нехтування попередніми ласками. Теж несподіваний аспект для багатьох чоловіків. А вся справа в особливості жіночого організму, здатного без достатнього збудження виділяти унікальний нейропептид, який негативно впливає на ерекцію чоловіка. Так що, в гонитві за власним задоволенням не забувайте проявити турботу про почуття та відчуття партнерки.

Гарний чоловік віджимається

Які вітаміни потрібні чоловічій потенції: суперлібідо

Вітаміни для чоловіків для потенції – це L-карнітин, вітаміни А, Е, D, В3, В6, С, омега-жирні кислоти, фолієва кислота, а також мікроелементи – цинк, селен, калій, фосфор, магній, залізо.

Вітаміни для потенції в чоловічий організм можуть надходити з різних джерел. Перший – збалансоване харчування. Другий – комплексні препарати, розроблені для різних вікових категорій.

Підвищення потенції стоїть на першому місці. Але є моменти, коли виникає необхідність вирівняти гормональний баланс і зняти запальні процеси в передміхуровій залозі. Спеціалізовані вітамінні комплекси дають можливість вирішити одразу дві проблеми. Експерти Амріта рекомендують:

«Вітаміни для чоловіків – посилена формула репродуктивного здоров'я». Це енергетична формула для відновлення рівня тестостерону, що повертає юнацьку енергію, витривалість та продуктивність. Формула сприяє усуненню порушень статевої функції у чоловіків та профілактиці захворювання простати. Позитивно впливає на відновлення репродуктивної системи: поліпшує рухливість/активність сперматозоїдів, здатних до запліднення, та їх кількість. Підвищує фізичну та розумову активність, запобігає передчасному старінню.

Коріння Муїра Пуама, екстракт якого входить до складу формули, містять складні ефіри тритерпенових кислот – до 0,5% фітостероли, смоли, гіркоти, ефірну олію та алкалоїд муірапуамін. Коріння використовують як натуральний засіб лікування еректильної дисфункції, що впливає на здатність підвищувати статеву активність. Клінічні дослідження підтвердили його безпеку і ефективність в посиленні лібідо і сексуальної функції пацієнтів. Наукові дослідження показали, що екстракт кори рослини підсилює як фізіологічний, так і психологічний аспекти сексуальної функції.

Також до складу входить екстракт ягід пальми Сереноа (Со Пальметто), що містять ряд корисних елементів включаючи флавоноїди, стерини та жирні кислоти. Вони надають активну стимуляцію здорового функціонування гормональної системи й впливають на нормалізацію пропорції статевих гормонів в організмі. Також Со Пальметто сприятливо впливає на вироблення тестостерону і покращує якість сімені. Допомагає уповільнити або повністю запобігти запальним захворюванням або аденомі простати у чоловіків різного віку, а також знизити частоту позивів до сечовипускання і значною мірою полегшити цей процес. Підвищує лібідо, покращує репродуктивні можливості, допомагає при облисінні.

«Простасил Калган + Женьшень» - комплексна формула для здоров’я простати та сечостатевої системи чоловіків:

  • Комплексна дія на організм чоловіків для нормального функціонування сечостатевої системи, профілактики запалень, підвищення репродуктивної функції.
  • Широкий спектр застосування: профілактика в комплексних програмах здоров’я чоловіків та доповнення стандартних медикаментозних схем лікування.
  • Ефективна формула та сучасний підхід завдяки унікальному поєднанню високоякісних концентратів лікарських рослин, вітамінів, амінокислот, антиоксидантів, що забезпечує синергетичний ефект.
  • Натуральний та безпечний склад, без використання додаткових речовин і побічної дії на організм.

Фітосвічки «Простарин Форте» – цей засіб рекомендується для полегшення симптомів простатиту, уретриту і циститу, профілактики новоутворень органів малого таза у чоловіків. Препарат усуває запальні процеси в передміхуровій залозі, нормалізує синтез тестостерону, регулює гормональний фон, покращує якість сексуального життя.

Фітосвічки Простарин Форте від Амріта

Коли потрібно почати вживати вітаміни для потенції

Для кожного чоловіка цей момент абсолютно індивідуальний. При відмінній фізичній формі потенція молодої людини може бути низькою, а в зрілому віці чоловік збереже лібідо на найвищому рівні. Все залежить від різних факторів впливу.

Єдино встановленої позначки часу для початку прийому вітамінів, що підвищують потенцію, немає. Але є моменти, на які варто звернути увагу, проконсультуватися з фахівцем і діяти відповідно до рекомендацій професіонала.

  1. Вік 30 – фізіологічна відмітка часу, коли рівень тестостерону починає знижуватися. Баланс правильного збалансованого харчування, фізичних навантажень та вітамінів допомагає підтримувати здоров'я всього організму, включаючи репродуктивну функцію.
  2. Погана ерекція.
  3. Наявність серцево-судинних, ендокринних, неврологічних захворювань.
  4. Зайва вага.
  5. Захворювання статевих органів.
  6. Куріння.
  7. Захворювання, які передаються статевим шляхом.

Які вітаміни позитивно впливають на потенцію й де їх знайти

Вітаміни для підвищення потенції можна знайти в спеціальних збалансованих комплексах, які дають можливість точно розрахувати їхню добову норму, і в продуктах.

Морська риба – джерело найцінніших омега-кислот: лосось, форель, тунець.

М'ясо, молочні продукти та горіхи обов'язкові для чоловічого організму. У них знаходяться всі найцінніші мінерали, вітаміни та білки для вироблення тестостерону і підвищення потенції.

Свіжа зелень – кінза, кріп, петрушка, естрагон, базилік, селера. У них знаходяться вітаміни, які покращують якість сперми та вироблення чоловічих гормонів: В6, В2, С, А, Е, Р, а також магній, залізо, кальцій, фосфор.

Продукти, які містять вітаміни для потенції

Крес-салат – лідер, за вмістом найважливіших вітамінів і мікроелементів для потенції та чоловічого здоров'я. У його складі залізо, йод, фосфор, кальцій, мідь, магній, вітаміни А, Е, С, РР, D, В. Якщо мета – поліпшення якості та кількості сперми, крес-салат обов'язковий в чоловічому раціоні.

Помідори – дають організму чоловіка лікопін – унікальний антиоксидант для захисту здоров'я та збільшення кількості сперматозоїдів.

Потенція підвищується завдяки вживанню гранатів. Цей унікальний плід багатий антиоксидантами, захищає передміхурову залозу і знижує ризик захворювань на рак.

Як правильно вживати вітаміни для потенції

Перший та найважливіший момент в правильному вживанні вітамінів для потенції – це консультація з фахівцем. Необхідний препарат, його дозу і регулярність прийому може визначити тільки ваш лікар. Не варто самостійно призначати собі препарати за порадою друга, колеги, або інших джерел інформації.

Значущий фактор чоловічого здоров'я – повага до свого організму. Тільки баланс правильного харчування, фізичних навантажень і вітамінів дає позитивний результат. Обираючи вітамінний комплекс для поліпшення потенції, обов'язково враховуйте рекомендацію професіонала, і тоді у насолоди з'явиться більше яскравих фарб.