Сонячні промінчики гріють якось по-особливому, в повітрі витають аромати первоцвітів і землі, яка пробуджується від сну, дерева ось-ось одягнуться в зелене мереживо – прийшла весна – час оновлення, перетворень і романтики! З приходом весни все навколо змінюється, і кожній з нас хочеться нових вражень, яскравих фарб і захоплених поглядів. Додати у свій образ весняного настрою та загадковості легко: пара обновок в гардеробі, правильний початок кожного дня та осяйна посмішка!

Геть шапки! Привіт, підбори!

Навесні оновлюється не тільки природа, а й наш гардероб. Набридлі шапки вирушили в шафу до наступної зими, на зміну важким шубам і пуховикам прийшли легкі пальто та тренчі. А як приємно пройтися по парку в витончених туфлях на високих підборах! Весна принесла оновлення й на наші полички з косметикою. Поговоримо про незамінні в найромантичнішу пору року засоби.

1. Спрей для волосся.

Весняне сонечко – це не тільки гарний настрій і вітамін D, це ще і UF-випромінювання, яке, у великих кількостях, негативно впливає на волосся. Захистити локони від шкідливого впливу сонця, що приводить до сухості та ламкості, допоможе спеціальний спрей.

Втомлені ноги від туфель на підборах

2. Крем для ніг.

Як тільки сніг і лід розтанули, ми поспішаємо приміряти обновки – легкі ботильйони та туфлі на високих підборах, і з нетерпінням чекаємо травня, щоб надіти улюблені босоніжки. Цілий день на високих підборах часто стає справжнім випробуванням для наших ніг. Побороти втому та набряклість наприкінці довгого дня, зробити шкіру ступень м'якою та не допустити появу натоптишів допоможе крем для ніг Шанталь. Завдяки натуральним компонентам він охолоджує шкіру та надає дезодоруючу дію, знімає втому і легку набряклість.

Назустріч весні та сонцю

Кожна з нас хоче насолоджуватися теплом, співом птахів і першими зеленими листочками. Що потрібно зробити, щоб довгоочікувана весна не розчарувала?

  • навесні шкіра схильна до сухості – приділяйте особливу увагу зволоженню;
  • захиститься від шкідливого випромінювання – обирайте косметику з UF-фільтрами;
  • не засиджуйтеся в офісі, частіше бувайте на свіжому повітрі;
  • збагатіть свій раціон овочами, фруктами, зеленню;
  • одягайтеся по погоді, навесні дуже легко застудитися.

Дотримуйтеся цих простих рекомендацій і насолоджуйтеся найчарівнішою порою року!

Обирайте косметику Шанталь, підкорюйте світ красою та жіночністю разом з Amrita!