Імунітет – це наш природний захист від хвороб і несприятливих зовнішніх факторів. Він допомагає організму протистояти вірусам і бактеріям, швидко відновлюватися та легше переносити стресові ситуації. Ми звикли підтримувати імунітет в період сезонних захворювань на грип та застуду, однак захисні сили організму потребують поповнення впродовж всього року.

Вітамінний комплекс: як не помилитися у виборі?

Корисні мікронутрієнти важливі не тільки для підтримки тонусу і краси, але і для підтримки захисної функції організму – імунітету. Важливий нюанс: отримати необхідну добову дозу натуральних вітамінів, споживаних зі здоровою їжею, – практично нереально. Тому вкрай важливо підібрати правильний синтезований вітамінний комплекс. Як це зробити?

  1. Орієнтуйтеся на потреби організму: за зміцнення імунітету відповідають одні вітаміни, за молодість шкіри та блиск волосся – інші. Тому не варто чекати від б'юті-комплексу протистояння застуді.
  2. Купуйте тільки сертифікований продукт і, бажано, проконсультуйтеся з лікарем. Деякі вітаміни несумісні, вони просто нейтралізують дію один одного, деякі – навпаки необхідно приймати тільки в комплексі.
  3. Обирайте максимально натуральну добавку. Читаємо склад: натуральні компоненти – частинки рослин, фруктів, насіння, знайомі мінерали – добре; довгий список невідомих хімічних присадок – погано.

Дівчина на дивані з яблуком і ноутбуком

Натуральність, безпека, ефективність – вітаміни для імунітету від Амріта

Експерти Амріта розробили кілька вітамінних комплексів, які допоможуть вам підтримувати імунітет щодня. Крім імуномодулювальної функції, кожен засіб справляє позитивний вплив на окремі системи організму.

Комплекс «Імун Баланс» на основі екстракту ацероли зміцнює імунітет, підвищує опірність організму вірусам і бактеріальним інфекціям, а також несприятливому впливу зовнішнього середовища. Екстракт ацероли – це найбагатше природне джерело вітаміну С. Натуральний вітамін С з ацероли набагато краще засвоюється організмом і в рази ефективніше за своїх синтетичних аналогів. Екстракт ягід чорної бузини, що входить до складу засобу, надає активну антиоксидантну дію. «Імун Баланс» рекомендований і дорослим, і дітям старше 12 років.

Фітокомплекс «Котячий кіготь Форте» містить вітаміни С, В5, Е, В6, В2, В1, А, В9, В7, В12; цинк і селен. Він надає ефективну імуномодулювальну дію, підвищує загальний тонус організму, є відмінною профілактикою запальних захворювань. Завдяки вітамінам групи В і цинку він особливо корисний для жіночого здоров'я.

Продукт «Лізин Актив баланс + малина» від Amrita - це потужний синергетичний комплекс, що містить незамінну амінокислоту L-лізин (фармацевтичної якості), яка поєднується з природними вітамінами та корисними рослинними екстрактами ацероли та малини. Цей комплекс спрямований на профілактику вірусних захворювань і інших сезонних інфекцій, а також входить до програм підтримки імунітету та запобігання ризиків ускладнень стану здоров'я, хронічної втоми і зниження працездатності.

Також зміцнити захист організму і зустріти захворювання у всеозброєнні допоможе перевірений «Антівір». Шоломниця байкальська, бархат амурський та елеутерокок в його складі мають протизапальну дію, захищають дихальну систему і скорочують термін одужання.

Купуйте вітамінні комплекси для зміцнення імунітету Амріта! З ними застуди та віруси вам не страшні!